Партнер рубрики Події

Троє чоловіків, що утримували в заручниках тернополянина, зараз під домашнім арештом

Троє чоловіків, що утримували в заручниках тернополянина, зараз під  домашнім арештом
Трьох чоловіків, яких звинувачували в утримуванні в заручниках 23-річного тернополянина, після затримання етапували на 2 місяця до СІЗО. Перед святами міру запобіжного заходу їм змінили на домашній арешт

Трьох тернополян до 27 червня утримуватимуть під домашнім арештом, повідомили друзі затриманих.  До цього близько двох місяців чоловіки перебували в СІЗО. Спочатку рішення про утримування під вартою прийняли в міськрайсуді, згодом апеляційний суд залишив рішення в силі.  

Нагадаємо, трьох чоловіків, які вимагали у жертви повернення боргу у 250 тис. грн., затримали наприкінці лютого у Тернополі. Боржник кошти не повертав, тому його ніби утримували в заручниках. 

Тим часом у справі з’являються нові епізоди. «RIA плюс» отримала інформацію, що міліція підозрює затриманих ще в одному подібному злочині.

Відео дня
l>
  • У ході документування злочинної діяльності фігурантів задокументовано факт вимагання грошей у розмірі 200 тис. грн. у 29-річного жителя обласного центру, – повідомив начальник управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВСУ в області Анатолій Лупійчук. – За фактом вимагання грошей відкрито кримінальне провадження. 
  • Друзі затриманих, які стверджували, що хлопці просто хотіли забрати свої кошти, які 23-річний тернополянин розтратив, працюючи у «вимагачів» продавцем, зараз відмовляються коментувати будь-що у цій справі. Як самі стверджують, побоюються, аби більше не нашкодити хлопцям. Однак, не хочуть погоджуватись з тим, що чоловікам інкримінує міліція.

    • В Ігоря і Романа – по двоє маленьких дітей, у Міші – одна, у всіх нормальні сім’ї, – обурювались друзі затриманих. – Вони порядні підприємці, яких обікрали, а з них зробили банду злочинців!

    Захисники підозрюваних також не бажають наразі спілкуватись з пресою.

    Нагадаємо, колеги, яких затримали, займаються гуртовою та роздрібною торгівлею будівельного інвентаря. Справи йшли непогано, тому чоловіки вирішили відкрити філію в Чернівцях. Продавцем узяли 23-річного тернополянина. Згодом останній ніби розтратив близько 250 тис. грн., які підприємці намагались собі повернути.

    До речі, після публікації попереднього матеріалу на цю тему, де є офіційна версія правоохоронців, тернополяни залишили близько шести десятків повідомлень. Майже у всіх з них – співчуття затриманим та обурення неправдивістю висвітлення цієї теми. Дивно, але ніхто (!) не шкодував жертву…

    Про це читайте тут 

    Затримали вимагачів, які оцінили свободу своєї жертви у чверть мільйона

     

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі (4)
    • Anonymous

      Нічого дивного нема, що його ніхто не захищав. Потрібно було спочатку розібратися добре у ситуації, а тоді судити!!!
    • Anonymous

      Вже по іншому почали писати, журналюги!!! А де ж ви раніше були, коли писали той брєд несамовитий! Хлопці нівчому невинні! І це справді підтверджує те, що ніхто кривого слова про них не написав, писали, ті хто добре знає їх, просто іншим наплювати на всю ситуацію, тай не будуть вони знати, газета ж розмалювала їх справжніми зочинцями. Не судіть про людей і про події, якщо не знаєте правди. Це не справедливо по відношенню до хороших і добрих людей.
    • Anonymous

      Шановний авторе статті! Ви, так само як і багато знайомих, детально знаете про усі деталі цієї справи, про беспредел, який твориться! краще не пишіть отаких різних замовних статей! а про усі деталі ота ку*ва, вашої "жертви" розкаже, кому і скільки вона наобіцяла поділитись! як розкручувала і жирувала! І не виставляйте справи так поверхнево, ситуація зовсім інша, і все тут гниє з самої середини...
    • Anonymous

      жертву потрібно продати в бордель-нехай жопою відпрацьовує вкрадені гроші!
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up