УДАР кинув?

УДАР кинув?
Тернополяни! Пропоную відписатися в коментарях всім, кого на останніх виборах до парламенту кинув з оплатою УДАР.

Є реальна підозра, що партія чесних людей обманула з оплатою членів ДВК в Тернополі.

Сама історія виглядає наступним чином:

1. Спочатку обіцяли 2000-2500 грн за участь в роботі ДВК.

2. Потім сума зменшилася до 1500 грн (теж непогано)

Відео дня
>3. Потім передзвонили зі штабу і в зв’язку "з економічною кризою" обіцяли 1000 грн.

4. А по факту виявилося, що заплатять лише 800...

5..... і то з них виплатили тільки 400!

Не так жаль тих 400 грн (хай хтось витратить їх на коханок чи на розвиток реформ), як жаль свого часу. А ще неприємно відчувати себе обманутим партією чесних людей (інших хоча б брехуни обманули, а мене - чесні!).

ВІД РЕДАКЦІЇ:
 

Описану ситуацію прокоментував голова Тернопільської обласної організації політичної партії “УДАР” Ігор Побер.
 

- Лідер нашої партії Віталій Кличко під час брифінгу нещодавно прокоментував питання щодо оплати за роботу під час виборчої кампанії, - повідомив Ігор Побер. - Позиція нашої обласної організації така ж сама. У нас на виборах працювали в основному волонтери та члени партії. Але - у виборах від нашої партії брали участь мажоритарники, тому можливо хтось з них і обіцяв такі фантастичні суми. З приводу реальної заборгованості, яка виникла, хочу запевнити, що вона буде погашена перед людьми. Будемо робити усе можливе щоб погасити заборгованість до кінця цього року. На сайті обласної організації вказаний мій номер телефону, за яким до мене можна зателефонувати у будь-який час доби і з'ясувати усі питання.
Що ж до робити офісу, то виконком переїхав у приміщення “Добробуду”, що на вулиці Микулинецькій. Приймальня працює за старою адресою — у приміщенні колишнього готелю “Україна”.

Коментарі (112)
  • Anonymous

    Для всіх ображених Ударівців повідомляємо, що Центральний Штаб політичної партії УДАР регулярно проводить виплати членам комісій та працівникам штабів всіх областей України, які зазнали не чесного, щодо себе, поводження через нерадивих керівників місцевих штабів. Відповідальна особа Центрального Штабу за погашення заборгованостей Соболь Ігор Іванович, моб: 050 738 20 33, 096 190 26 06, при необхідності, дзвонити в будь-яку пору доби. Відповідально заявляємо Удар ліквідує всі випадки фінансових порушень.
  • Anonymous

    да, аферісти там канешно неабиякі )..але їх гірше кинуть, якшо вони так з людьми поступають..)
  • Anonymous

    Кинули суки!
  • Anonymous

    Петровський також добре киданув спочатку "себто аванс " дали , казали що решта після виборів , і так з кінцями...

    Anonymous reply Anonymous

    скоро теж на новому мерсі буде розсікати )

    Anonymous reply Anonymous

    скоро теж на новому мерсі буде розсікати )

    Anonymous reply Anonymous

    скоро теж на новому мерсі буде розсікати )

    Anonymous reply Anonymous

    скоро теж на новому мерсі буде розсікати )

    Anonymous reply Anonymous

    скоро теж на новому мерсі буде розсікати )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up