Уперше за 10 років на вул Дівочій встеляють асфальт

Уперше за 10 років на вул Дівочій встеляють асфальт
Асфальт почали класти на вул. Дівочій. Дорожні працівники кажуть, що за день встигнуть покласти тільки перший шар асфальту. Наступного дня будуть робити ще один. Багато мешканців сусідніх будинків вже й не пам’ятають, коли останній раз на їх вулиці робили дорогу.

- Я ось скільки живу, а пригадати, щоб хтось тут клав асфальт не можу, - розповідає Михайло Різник. – Роблять щорічно ямковий ремонт, але так дорогу вже років 10 не клали. Цей раз через погоду дуже довго чекали на початок ремонту. Тиждень назад підготували цей відрізок до ремонту. Але постійний дощ заважав його розпочати. Сьогодні дорога висохла. Наразі я не бачу, якихось проблем. За процесом я постійно слідкую. Є проблема із люками, які встановлені дуже низько і їх треба буде піднімати.

Інший мешканець цієї вулиці Роман Мазепа каже, що через погану дорогу в них просто не можна було спокійно відпочити вдома.

Відео дня
> - Ями були величезні. І коли проїжджали вантажні автомобілі, у мене в домі просто стіни тряслись, - розповідає пан Мазепа. – Я сподівають, що дорогу нарешті зроблять якісно.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Та виб краще на центральних вулицях дорогу нормальну зробили! Напевно там десь по сусідству депутат якийсь проживає!

    Anonymous reply Anonymous

    Стаюра криївочку прикупив.

    Anonymous reply Anonymous

    сьогодні почали робити дорогу віж надставної церкви в сторону центра!!!

    Anonymous reply Anonymous

    А на вул. Л. Українки вже певно всі 30 років асфальт не стелили !!!! Але для чого там що хіба хтось їздить!!!!!!!!????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up