У Тернополі буде "Світло"

У Тернополі буде "Світло"
Київський рок-гурт Sweetlo буде виступати в Тернополі 31 серпня. Вхід – безкоштовний. Музиканти кажуть, що грають в особливому стилі –світло-рок

Концерт гурту з Києва буде в пабі “Хмільне щастя”. Початок – о 20.00.

- Сутність Sweetlo - у гармонійному поєднанні різних природ світла через призму наших душ, сердець та розумів, - пояснюють музиканти. - Саме тому наш музичний стиль - це sweetlo-rock.
У Тернополі музиканти будуть виконувати свої старі та нові композиції, додають організатори.

- Вхід на подію – безкоштовний, - каже арт-директор пабу Ростислав Плахцінський. – Тож чекаємо всіх на концерті. І, як кажуть музиканти, просвітлюйтесь з нами.

До слова, гурт Sweetlo створили в жовтні 2008-го року на основі команди Gorod Solntsa. Дебютний альбом "#1" музиканти записали у 2010 році. А вже у 2011-му вони відзняли два кліпи. Крім того, їхні пісні потрапили в ротацію провідних українських радіостанцій.

До того ж, гурт є офіційним музичним партнером Ліги змішаних єдиноборств – мікс-файт - “М-1 Україна”, а також автором саундтреків до декількох фільмів телережисера Сергія Долбілова. Зокрема, пісні гурту можна почути в кінофільмі про братів Кличків “Брати до крові” та в художньо-документальній стрічці цього ж режисера “Пусть Так”.

Довідка
Склад гурту
Богдан Буткевич – вокал, гітара, перкусія, тексти
Олег Дорофєєв – бас-гітара, бек-вокал
Костянтин Тютюник – гітара
Андрій Білик aka Dj Billy K. - семплер, ді-джей
Валентин Богданов aka Shaman Drummer - барабани, перкусія
 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up