У Тернополі зареєстрували комсомол

У Тернополі зареєстрували комсомол
Зараз Тернопільська обласна організація ЛКСМУ налічує понад 20 учасників. Це переважно молоді люди віком від 17 до 25 років. Серед учасників організації є як студенти, так і працюючі люди

Обласну організацію Ленінської Комуністичної спілки молоді України нещодавно зареєструвало обласне управління юстиції.
Очолює обласну організацію комсомолу 24-річна тернополянка Ірина Решетникова.
– Установчі збори нашої організації відбулися ще у квітні минулого року, – розповіла пані Решетникова. – Після їх проведення ми подали документи в обласне управління юстиції і ось нещодавно нашу молодіжну організацію офіційно зареєстрували.
Згідно зя статутом, у ЛКСМУ можуть вступити молоді люди від 14 до 28 років. Перебувати в організації можуть люди віком до 35 років.
– Зараз Тернопільська обласна організація ЛКСМУ налічує понад 20 учасників, – розповіла Ірина Решетникова. – Це в основному молоді люди віком від 17 до 25 років. Серед учасників організації є як студенти, так і працюючі люди.
Сама ж Ірина Решетникова раніше працювала торговим представником, якийсь час також торгувала у магазині. Тепер займається виключно партійною роботою. У листопаді минулого року вона закінчила партійну школу при центральному комітеті Компартії України.
– Більшість молодих людей про комсомол чули від своїх батьків, дідусів та бабусь, – розповідає перший секретар Тернопільського обкому КПУ Василь Паразінський. – Але через цю організацію колись пройшли мільйони людей і це були кращі роки нашого життя. Усі колишні та й навіть теперішні державні діячі пройшли через комсомол. Зараз молоді люди до нас вступають свідомо, адже наша організація дає їм можливість реалізуватися та захистити свої права.


Як розповів Василь Паразінський, впродовж минулого року вони організували кілька заходів для комсомольців Тернопільщини. Представники нашої області брали участь у комсомольському злеті Західної України, який проводили на Івано-Франківщині, а також на всеукраїнському злеті. Комсомольці Тернопільщини їздили на екскурсію у Шепетівку, де відвідали музей відомого радянського письменника Миколи Островського.
– Під час відвідин музею п’ятьох молодих людей ми прийняли в комсомол і вручили їм квитки. – розповів Василь Паразінський.
 

Відео дня
>Василь СОЛТИС, 0-96-725-70-22, [email protected]

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (459)
  • Anonymous

    Комуняку на гіляку
  • Anonymous

    Националисты - грабители народа Украины! http://lenkomsomol.net.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=210:2011-08-29-09-58-01&catid=34:2011-06-22-08-26-10&Itemid=146
  • Anonymous

    Дитино,який комсомол?Ти не обкурилась ? Ми уже там були і пройшло майже 100 років,а ми ще не можем від того гамна відмитись.Поїдь у любу європейську країну і подивись ,як люди живуть.А тобі туди без візи не можна,бо ти українка комсомолка.
  • Anonymous

    подобається, головне щоб молодь дурньою не займалась!)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up