У Тернополі застрелився міліціонер. На місці працюють експерти

У Тернополі застрелився міліціонер. На місці працюють експерти
Міліціонер застрелився у міськвідділі міліції №1, що на вул. Коновальця, 6 28 березня зранку.

На місці трагедії зараз працюють експерти. У дворі відділку можна побачити машину з написом "Криміналістична лабораторія".

І як видно з коридору, одна з кімнат обгороджена червоною стрічкою. Сторонніх у відділок не впускають. Міліціонери, яких кореспондент зустріла у дворі відділу, нічого не коментують, керівництво відділу теж.

Відео дня
>

Як повідомили у секторі зв'язків із громадськістю обласної міліції трагедія сталася близько 7.00. В приміщенні відділення міліції помічник оперативного чергового, застосувавши табельну зброю, заподіяв собі смертельне поранення в голову. За попередніми даними, старший прапорщик міліції вчинив самогубство. За фактом суїциду проводиться розслідування.

Нагадаємо, подібний випадок був Тернополі у 2009 році. 21 лютого пострілом у голову із табельного пістолета вкоротив собі віку старший лейтенант міліції, оперуповноважений сектора розшуку злочинців та безвісті зниклих Тернопільського міського відділу внутрішніх справ Андрій Адамович. Інцидент стався у приміщенні міськвідділу. Вранці правоохоронець заступив на чергування в оперативну групу, а невдовзі із туалету, куди він зайшов, пролунав постріл. Колеги застали Адамовича ще живим, але в обласній клінічній лікарні, куди відвезли потерпілого, він помер. У Тернополі застрелився міліціонер

Читайте також: На Коновальця застрелився чоловік

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (61)
  • Anonymous

    чому немає коментарів керівництва в області, що слабо?
  • Anonymous

    Ну я так зрозуміла коментарів багато,а толку ніякого.Невже серед наших коментаторів немає ні одного працівника міліції?

    Anonymous reply Anonymous

    віка, а воно тобі нада? що ви за люди такі... сталась трагедія. невже не можна стримати досужу допитливість хоча би заради власної моральної вартості

    Anonymous reply Anonymous

    Ну,поперше якщо не"Нада"то для чого дану інформацію в новини кидати(тим більше якщо інфа не достовірна),а подруге,якщо ти і подібні тобі всі такі святі-то що ви в цих новинах і коментарях забули?-вихованістю своєю засвітитися вирішили?.
  • Anonymous

    За своє життя я небачив не одного порядного меліціянта після 5 років роботи хто витримує на все життя залишається цепним ПСОМ..вони навіть віддихати невміють не то що працювати.може хлописько тримався тої роботи але психіка не витримала того безпрєдєла.постійно когось лупцювати а в дома бути пухнастим.

    Anonymous reply Anonymous

    не зовсім правда. очевидна річ - зараз в органах більше скотів і "випадкових людей" ніж при щолокові, все ж в процентуальному відношенні їх не стало більше якщо порівнювати з нинішніми лікарями, вчителями... тощо. тут все пропорційно..
  • Anonymous

    ось які наші міліціонери, з якою психікою, психопади, він міг і когось застрелити, оскільки він був неадекватним, він був на роботі а не в тюрмі, а що робити тим кого вони задурно побили або в тюрму посадили, а таким вони також займаються.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up