Партнер рубрики Події

У Тернополі за три місяці 2013 звільнили близько 60 водіїв маршруток

 У Тернополі за три місяці 2013 звільнили близько  60  водіїв маршруток
Через скарги пасажирів до дисциплінарої відповідальності у 2013 притягнули 44 водіїв маршруток. Звільнили цьогоріч, в тому числі і за результатами скарг пасажирів, 56 водіїв.

 

 

Торік звільнили  245 водіїв. Причини звільнення - різні, повідомили "20 хвилин" у міськраді.
 

Відео дня
> - Найбільше скарг як у 2012, так і у 2013, надходить від пасажирів-пільговиків, яким відмовляють у пільговому проїзді, - відповів на наш інформаційний запит заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Камінський. - Такі звернення підлягають терміновому розгляду і у більшості випадків не підтверджуються.Оскільки маршрутні таксі згідно умов договору перевозть обмежену кількість людей пільгових категорій, а саме 6 чоловік, отже усі наступні, які заходять в салон і отримують відмову водія у пільговому проїзді, залишаються незадоволеними.
 

Основними проблемами, з якими у виконавний комітет звертаютьсяпасажири, є перезавантаження транспорту у години "пік". Відтак спеціальна комісія моніторить пасажиропотік і у міру необхідності вносить відповідні зміни в маршрутну мережу.

 

- Також надходять звернення про зміни у напрямках маршрутів, - повідомляє пан Камінський. - Однак, як показують проведені обстеження на маршрутах, постійний пасажиропотік при внесенні змін буде недостатнім для цілоденної роботи маршруту. Призведе до неефективного використання транспорту і викличе справедливі нарікання пасажирів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Всі пільговики зранку їдуть на роботу а не в поліклініку так що їм немає чого жалітися.Ми прості пасажири все розуміємо але і пенсію отриммувати і зарплату і щей скаржитися так некоретно з їхньої сторони Совіті бракує таким пасажирам.

    Anonymous reply Anonymous

    і задурно їхати

    Anonymous reply Anonymous

    Прийде і твій час, і поїдеш ти "задурно"........
  • Anonymous

    одні власники звільняють,інші набирають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up