У Тернополі збили мотоцикліста

У Тернополі збили мотоцикліста
Перелом ноги отримав мотоцикліст після зіткнення з Audi. Аварія сталася на перехресті вулиць Довженка та Протасевича 4 серпня.

За словами працівників ДАІ, які працювали на місці, водій Аudi їхав від гаївського перехрестя, а мотоцикліст - з напрямку вуд. Протасевича до гаївського перехрестя.

Водії не з розминутися, в результаті чого й сталосяь ДТП. Водія мотоцикла, 32-х річного Олександра, відвезли в лікарню швидкої допомоги.

Друзі потерпілого стверджують, що водій авто не пропустив мотоцикліста, і, повернувши ліворуч, збив їхнього друга. Мотоцикліста врятувало те, що він був у спеціальному одязі, інакше все могло закінчитися фатально.

Натомість сам водій авто запевняє, що повертати він не збирався, їхав прямо, а мотоцикліст їхав не на своїй частині дороги.

- Побачивши, що він їде на мене, я був змушений повернути вліво, - говорить водій Audi. - Якби не повернув, не знаю, що було б...

Мар'яна ДОХВАТ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Anonymous

    В стількох коментарях "Вони літають" , "Вони літають"... Далеко не всі байкери літають. Мотоцикл на фото Зоншен 200 кубовий, максимальна швидкість 105км/год (не особливо і "політаєш") + водій мотоцикла тернополянин, аварія в тернополі і при цьому він в повному захисному костюмі а це про щось тай свідчить. (якщо не розумієте про що я говорю попросіть в когось такий костюм, вдійньте його при 30 градусній жарі і побутьте в ньому хвилин 15 хоча б). У всіх якесь загальне враження якщо байкер значить льотчик, порушник і т. д. Невже ніхто не стикався із, м'яко кажучи, поганими водіями машин, можна подумати всі водії машин знають ПДР на пам'ять і тільки так і їздять. PS За 10 років їзди по Тернополю, в тому самому місці повертаючи з вул. Протасевича на вул. Довженка перед мною "проскакували" не меньше 5 раз (з них мотоцикл жодного разу).
  • Anonymous

    Але який би я не був гад .......... скажіть скільки людей постраждало від наїзду мотоциклістів........ а скільки людеймпереїхають законослухняні водії Тернопільських спорткарів.? Тож не наїжайте на мотолциклістів...... Я сам не байкер ...... але велосипедист ....... так я скажу що наші любі водії ненавиджєуть все що їзде на двох колесах і стараюця абодавати або таранити .......... принаймі я законослухняний велосипедист був задавлений савтомобілем вже трійако разів (після одного разу мав купу боляк і два місяці в лікарні і в гіпсах....... ) так що не наїжайте на байке6рів які б вони не були .!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    В відсотковому відношенні мотоциклісти більше спричиняють ДТП ніж ті самі спорткари.
  • Anonymous

    Тільки що їхав по вул. Тарнавського, то там ще один мотоцикліст вїхав в автомобіль. Не можна в Тернополі робити хороших доріг, бо тернополян не залишеться.

    Anonymous reply Anonymous

    ви вечером ( після 10 )постійте хвилин 20 на вул. Ст.Бандери, подівіться ЯК і з ЯКОЮ ШВИДКІСТЮ літають ці самогубці. Ладно влипають самі ( в них мозгів немає) а чиїсь діти , батьки знайомі в цей час можуть просто переходити дорогу. всьому є своя межа і я хочу жити в нормальному місті, і не переживати через те що в декого бракує мозгів в голові.

    Anonymous reply Anonymous

    Я часто буваю там і бачу більше автомобілістів літунів ніж мотоциклістів. Безголових хватає і серед тих, і серед інших
  • Anonymous

    не знаю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up