Партнер рубрики Події

У Тернополі міліціонери перевіряють ринок “Купон” (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернополі міліціонери перевіряють ринок “Купон” (ОНОВЛЕНЕ)
Аж три кримінальних справи порушили тернопільські правоохоронці щодо ринку "Купон". Втім, в чому там знайшли порушення, не розповідають.

- Там земельна ділянка виділена під ринок та обслуговування, а весь ринок заставлений павільйонами, де кошти… Поки ще рано про це говорити, - сказав начальник обласної міліції Віктор Сак на прес-конференції. - Триває перевірка. Порушення є, якби їх не було, було б відмовлено у порушенні кримінальної справи.

Втім, директор ринку “Купон” Ірина Тарєєва заперечує інформацію про порушення кримінальних справ.
- Так, у нас проводиться планова перевірка державними органами, - розповіла директор ринку “Купон” Ірина Тарєєва. - Перевіряли представники санепідемстанції, ветеринарної медицини, податкової, міліції. Такі перевірки проводять регулярно, раз в рік. Так що нічого особливого не відбулося. Ніякого спецпідрозділу, і ніякого затримання директора, як про це писали деякі Інтернет-ЗМІ, не було. У робочому порядку ми надали документи для інспектування. Перевірка триває, її результатів ще нема. Порушених кримінальних справ теж нема.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Ого, вже третій варіант статті. І ні слова про те, що її редагували :)
  • Anonymous

    А браслеты на фото зачем? Намек что всех на купоне закроют? :-) Писали бы просто - милиция решила бабла скосить ...
  • Anonymous

    У журналістів 20 хв. - то якесь ТНВК№1 (??????), то якийсь ринок "Купон"... Це взагалі, про Тернопіль допИси? Халтурщики, починаючи з редактора, який таке допускає до публікації.
  • Anonymous

    1. "Наглий тіп на Хаммері" - це не директор. 2. На ринку "Купон" м'ясного відділу нема. Покажете де він - отримаєте, наприклад, публічне вибачення за те, що не повірив вашим словам. 3. Шановні журналісти, не сприйміть як погрозу чи образу, але пора починати нести відповідальність за всю цю єрєсь, яку ви тут несете. Вже не перший раз передьоргує від ваших статтей, але ця стаття на цей раз зачепила особисто. Бажаю вам успіху, тримайтесь.

    Anonymous reply Anonymous

    Чим ця стаття зачепила вас особисто? Єдиний кого тут згадується, це начальник обласної міліції Віктор Сак. За що редакція має нести відповідальність? Хіба що за недостатню кількість інформації, яку подає читачам.

    Anonymous reply Anonymous

    Чим зачіпає? - Якщо ви не автор статті/журналіст, то не ваше діло. Так, тепер згадується тільки Сак, причина - стаття відредагована, перший варіант я зберіг. За що нести відповідальність - за подачу недостовірної інформації, некомпетентність.

    Anonymous reply Anonymous

    Якщо це не моє діло, то пишіть на електронну скриньку редакції. А то ви, шановний, залишили коментар на всенародний огляд і хочете щоб ніхто не ставив запитань! І ось тепер мені ще більше стало цікаво, що ж було подано в первісному варіанті статті.

    Anonymous reply Anonymous

    В коментарі я явно адресував пункт 3 журналістам. Не видно? - перечитайте ще пару разів. Щодо оригіналу статті - давайте адресу тощо куди заливати пруф.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up