Партнер рубрики Події

У Тернополі на "Алясці" скаржаться на собак

У Тернополі на "Алясці" скаржаться на собак
На господарів, які вигулюють собак на шкільному стадіоні, скаржаться жителі "Аляски". Через тварин люди не можуть там займатися спортом, поскаржився у редакцію житель вул. Морозенка пан Роман.

- На стадіоні між школами № 29 і 28 кожного ранку багато жителів мікрорайону бігають чи роблять різні спортивні вправи, - каже він. – А собаки їм заважають. Приміром, я щоранку бігаю босим. Залишаю на стадіоні одяг та взуття, а собаки розтягують мої речі. Я вже не кажу про те, що ці тварини ще там ходять в туалет і на це можна в будь-який момент наступити.

Пан Роман говорить, що не раз робив зауваження господарям собак, що стадіон не місце для вигулу собак. Краще піти в лісосмугу.

- Але натикаюся лише на нерозуміння, - каже чоловік. - До міліції через таке йти не хочеться, та й навряд чи вона чимось допоможе.

Відео дня
>Тернополянин просить нагадати про місця для вигулу собак у Тернополі. Можливо, це хоч трохи вгамує господарів тварин.

Нагадаємо, RIA плюс вже писала, де у Тернополі можна вигулювати собак. Таких майданчиків у Тернополі є 19, повідомили у міськраді. Причому території для вигулу є у кожному мікрорайоні міста. Зокрема, жителі "Аляски" повинні вигулювати собак у лісосмугах на вул. 15 Квітня та Симоненка. Втім, про такі місця знають не всі господарі чотирилапих. Дехто каже, що місця, призначені для вигулу тварин, зовсім не пристосовані для цього. Інформаційних знаків, де можна вигулювати тварин, у Тернополі немає взагалі.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    я бачила, як собак виловлюють, щоб стерилізувати. може і цих так)))))))
  • Anonymous

    В нас тепер за жидовлади - собака = українець. Тут тре проблему рішати комплексно. Без смолоскипів. Зробити "тёмную" і собакам і жидам. Тоді буде порядок і спокій............

    Anonymous reply Anonymous

    ИДИОТ

    Anonymous reply Anonymous

    Ім'я є, тепер ще прізвище в студію! )))))
  • Anonymous

    а мої діти гуляють на сусідньому стадіоні - 27 і 26 школа - кататись на велосипедах можуть тоді, коли є хтось з батьків, а хлопці 7 і 12 років, але тільки починають їхати собаки кидаються під колеса і женунь за веловсипедами, причому це не безпритульні а домашні з поводками і з господарями, які спокійно стоять і спостерігають як їх чадо гарчить на дітей - зауваження таким не допомагає

    Anonymous reply Anonymous

    Перцевий спрей таким допомагає!
  • Anonymous

    Ахтунг! Ніхт садіонен! Злюкен собакірен кусірен за жопірен клац-клац!Ферштейн?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up