У Тернополі перевибори – на окрузі Михайла Головка

У Тернополі перевибори – на окрузі Михайла Головка
На неділю, 3 лютого 2013 року, призначили проміжні вибори депутата до Тернопільської міськради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27 Тернополя.

Відтак виборчий процес на окрузі, розміщеному на масиві "Сонячному", розпочинається з 15 грудня 2012 року.

Постанову Тернопільської міської виборчої комісії Тернопільської області 4 грудня 2012 року підписав голова комісії – Іван Чорнозуб. Тернопільська міська виборча комісія винесла рішення щодо обрання нового депутата замість свободівця Михайла Головка, відповідно до ч. 5 ст. 14, ч. 3 ст. 15, ч. 6 ст. 15, ч. 7 ст. 15 Закону України "Про вибори депутатів до Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних і міських голів". Дану постанову вже довели до відома Центральної виборчої комісії та оприлюднили в друкованому органі міської ради.

Звітуючи про свою роботу у міській раді, Михайло Головко розповів, що пишається рішеннями про заборону продажу алкоголю в парках і в нічний час. Тепер, працюючи в Верховній Раді, він планує не лише заборонити нічний продаж алкоголю в усій державі, а й підвищити вік людей, які можуть його придбати з 18 до 21 року. Хоче новоспечений нардеп добиватися також захисту сільського виробника на державному рівні. Докладно ознайомитися з планами депутата можна на його особистому сайті: golovko.info.

Нагадаємо, Михайло Головко переміг 28 жовтня 2012 р. на окрузі №164 із центром у Збаражі. Уже 12.12.2012 р. він склав присягу народного депутата України. Виборчу кампанію пана Головка, за його словами, профінансувала "Свобода" та її прихильники.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    а він і бореться десь з середини-сидить постійно в Файному місті й на то все дивиться.Мабуть злості набирається )))

    Anonymous reply Anonymous

    Він пишається шо прийняв рішення а толку - як продавали так і продають тіко шифруються. Мало прийняти якесь рішення ( бумага все стерпить) треба шоб то рішення ше й виконувалось а ось з цим в Головка сутужно.
  • Anonymous

    Пане Михайло, та й вся ваша партія, ви не з тої сторони боретесь із п"янством в тому числі і серед молоді. Алкаші вже до десятої вечора і так мертві, вони часто мертві вже до десятої ранку. А дітиськам всерівно в певних точках продають і до десяти і після. Ви б краще почали популяризовувати спорт серед молоді, підтримувати спорт фінансово.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up