Партнер рубрики Події

У Тернополі презентували ролик про “веломісто”

У Тернополі презентували ролик про “веломісто”
Велосипедист священик, велосипедист із козацьким чубом, бородою, у смішних окулярах або ж малюком на спеціальному дитячому велосипедному сидінні. Такими побачать тернополян, які їздять велосипедами, глядачі соціального ролика “Тернопіль вело місто”.

У ролику знялися кількадесят велосипедистів різного віку, соціального статусу та з різними велосипедами. І тепер цей ролик транслюватимуть на місцевому тернопільському телебаченні, на міських екранах із рекламою.
- Відзнятий ролик можна транслювати не лише у Тернополі, - розповідає автор відеоролика Василь Мізюк. - У відео не згадується наше місто. Однак ролик пропагує не лише велосипеди як спосіб пересування, а й показує красу нашого міста.
Основну частину ролика автори відзняли всього за один день. Хоча там були і масові сцени, які доводилося знімати із багажника автомобіля, який рухався вулицею Руською. Для цього знадобився і супровід міліції.
- Працівники ДАІ супроводжували колону велосипедистів на двох мотоциклах, - розповідає Василь. - Виглядали як американські копи. У нас є також кадри з іншої камери, як вони їдуть містом, однак у фільм вони не увійшли через розбіжність відеоформатів на різних камерах.
Ролик ентузіасти відзняли безкоштовно, майже не витративши на нього грошей. На презентації відео тривалістю дві з половиною хвилини показали кілька разів. Спочатку режисерську версію, потім іншу версію, яка була озвучена диктором, а потім ще два рази обидві ці версії. Актори фільму, які були на презентації, сміялися, коли бачили один одного. Та згадували про тих, хто не прийшов на презентацію.
Відео з 1 серпня стало доступним у Інтернеті. Знайти його можна у соціальних мережах або на сервісі для розташування відео Vimeo, задавши на пошук назву відео “Тернопіль - веломісто”. Під відео також вказали імена усіх велосипедистів, які взяли учать у зйомках.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Вася - ти дійсно ВАСЯ. І ніякий Надал і ніяка політично сила чи слабість тут абсолютно не задіяні.
  • Anonymous

    от я жалкую шо продав свої коники а тепер ногами тяпаю як качка помало ((((
  • Anonymous

    Багато людей користуються велосипедом, як транспортним засобом у Тернополі - найшвидше можна скрізь дістатись. А ті в ролику просто катаються, порушуючи ПДР.

    Anonymous reply Anonymous

    Для зйомок ескорт очистив полосу, спереду їхала автівка яка знімала велосипедистів. Не меліть дурниць.
  • Anonymous

    гарний ролик!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up