У Тернополі хочуть провести чемпіонат світу з риболовлі

У Тернополі хочуть провести чемпіонат світу з риболовлі
Тернопільська команда виборола друге місце на Nemiroff Кубку України з лову хижої риби спінінгом з човна. Перше – посіла команда Київської обласної федерації риболовного спорту.


Змагання провели 17-19 серпня на Тернопільському ставі. За кубок боролось 26 команд із 17 областей України та міста Києва. Серед учасників були як чемпіони України з різних видів спортивної ловлі риби, так і віце-чемпіони світу. Тернопіль представляли чотири команди - неодноразові переможці та призери Чемпіонатів України.

- Я думаю, що наступного разу тернопільська команда посяде перше місце, - каже учасник команди Тернопільської обласної федерації риболовного спорту Андрій Половий. - Адже риболовний спорт – це наш стиль життя. Ми це любимо.

Своїм результатом команда задоволена, адже боролись за нього із гідними та сильними суперниками. Гордяться земляками й організатори.

- Якщо врахувати, що тут виступали чемпіони світу, то другий результат – дуже добре, - каже головний секретар змагань Андрій Спісак. – Тож, думаю, нам є чим гордитись.

З гарним настроєм та враженням від змагань та Тернополя залишились й київська команда. Однак перемога їм, кажуть учасники, давалась важко.



- Перемога, як завжди, дається не просто, - каже учасник команди Київської федерації риболовного спорту Юрій Орлов. – Однак враження – найкращі. Дуже сподобалась тернопільська водойма. Це – вдала акваторія, направду спортивний стадіон.

Тож пан Орлов сподівається ще не раз тут позмагатись. Як говорить він, на такій водоймі можна проводити й чемпіонати України, світу.

Відео дня

А це, до речі, входить і в плани Тернопільської обласної федерації риболовного спорту.

- Наша федерація проводить з кожним роком все більше і більше змагань, - каже Андрій Спісак. – Ми маємо намір у 2014 році провести тут чемпіонат світу. 

Світлана ГРИВАС,

0-96-709-74-60

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    рибу відпускали назад в озеро .... Навпаки маєте гордитися за сваоє місто і за людей які влаштовують такі шоу
  • Anonymous

    чуєш ти Гітлер:моторами йому рибу нищать,а тонни бутилок з пива,пачки з сигарет по-твоєму позитивно впливають на озеро???не з того боку заходиш

    Anonymous reply Anonymous

    На рахунок риби - з того чемпіонату шо був у нас це вже другий репортаж але ні слова про улови. А улови до речі смішні як на простого любителя рибалки не кажучи вже про чемпіонів з риболовлі. Тут вірно пишуть - плани як в Гітлера а озеро нищиться як і майбутнім чемпіонатом з водномоторного так і нашим свинячим ставленням. Мені як-то кажуть пофіг - завжди знайду чисту і незагаджену воду шоб посидіти з вудкою область то велика але шкода тернополян яке мают таке озеро і так його паплюжать.
  • Anonymous

    чемпіонат світу з літроболу вітається
  • Anonymous

    А риба де ? Знищили майже все .Зараз ще моторами побурять воду а плани як в Гытлера..Дбати треба за озеро.Тишина ы спокый пару тонн малька А не рвати все підряд.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up