У Тернополі із води витягнули мертву жінку (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернополі із води витягнули мертву жінку (ОНОВЛЕНЕ)
Тіло мертвої жінки витягли із Тернопільського Ставу у вівторок, 3 січня увечері в районі парку Шевченка. Вона була одягнена, а поруч на огорожі висіла її сумочка.

Як розповідають свідки, неподалік місця трагедії машини швидкої допомоги не було, однак працювала оперативна група міліції. Поруч також були шоковані тим що трапилося родичі загиблої.
- Я проходив набережною, і побачив на асфальті мертву жінку, - каже тернополянин Андрій Коваль. - Обличчя її накрили курткою а збоку сидів і плакав старший чоловік. Плакали також і кілька молодих дівчат та хлопців. Моторошне видовище і страшна трагедія.
Як повідомили у міліції, за попередньою версією, причина смерті — самогубство.
- Загибла була мешканкою Тернополя, 1960 року народження. Жила на “Сонячному”, - повідомив начальник прес-служби УМВС України в Тернопільській області Петро Колісник. - Ознак насильницької смерті на тілі не виявили. Як з’ясувалося, жінка мала проблеми із психічним здоров’ям і до того уже кілька разів намагалася покінчити життя самогубством. Криміналу у цій смерті немає. Це особиста трагедія людини та її родини.
На наступний день місце, де сталася трагедія уже нічим не нагадувало про те, що тут сталося вчора.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    співчуття родині і близьким
  • Anonymous

    А навіщо швидку?Вона жне втопилась відразу і відразу викликати швидку то інша справа!А так не потрібно швидкої!

    Anonymous reply Anonymous

    швидка має засвідчити смерть, причини, і т.п. коли хтось помирає-обов"язково треба швидку викликати,бо не дадуть довідку для свідоцтва про смерть.
  • Anonymous

    Хоч назву статті без помилок назвіть для початку!

    Anonymous reply Anonymous

    Що тут дивуватись цеж ДЕРЕХ)))

    Anonymous reply Anonymous

    Чекай, чекай...Зараз нас витруть і помилку виправлять - так само як і замазують Хоптяна з його історією ДТП

    Anonymous reply Anonymous

    а ти би хотів шоб помилку лишили чи шо? то добре шо виправили
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up