Партнер рубрики Події

У спальному районі Тернополя вантажівкою вивозять сніг під житлові будинки

У спальному районі Тернополя вантажівкою вивозять сніг під житлові будинки
- Маю таку собі неприємність, але сама не можу з нею впоратися, - звернулася 4 січня у редакцію «20 хвилин» тернополянка Ольга. - Біля мого дому по вулиці Злуки, 29 якась вантажівка вже два дні поспіль скидає брудний сніг. Учора, 3 січня, десь три рази це робилося. І сьогодні - близько двох. Його навезли вже чималу гірку.

Жінка обурюється, мовляв, хто б це не робив – чи мають вони право у спальний масив міста звозити сніг? 
- Проблема в тому, що тутешніх людей і так вічно топить. У нас тут така дорога, що більше ніде у місті подібної нема, - пояснює тернополянка. - Болото стоїть навіть влітку, коли кругом вже сухо. На ній такі ями, що те болото засмерджується. Тут фактично завжди калюжі – ніби озеро. А із цією горою снігу взагалі буде ціле море. У мене просто уже слів бракує: то вічно палять сміття та листя біля пункту прийому склотари, що поруч з будинком. А тепер ось ще й сніг вивозять. 
Проте у міському управлінні ЖКГ запевняють, що такою зухвалістю комунальники не займаються. А весь сніг, який потрібно вивезти з Тернополя, розвантажують у пісочному кар’єрі. 
- Ця процедура дуже контролюється, - переконує заступник начальника профільного управління Олег Соколовський. - А якщо якась машина приїхала на прибудинкову територію і вивантажила туди сніг – то цей транспорт немає відношення до міської комунальної системи.
Чиновник радить у такому випадку фіксувати номерні знаки автівки, аби згодом можна було належно розібратися у ситуації.

Андрій ОРЛЯК, 0-96-552-51-13
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Тобто Ви ДоХторе говорите що всі люди в селі то є худоба, яка нічого не знає, всіх дусить та ріже і отже суспільству а зокрема Тернополю такої Бикоти не потрібно!!! Я Вас правильно зрозумів, Ви це хотіли сказати???
  • Anonymous

    Це не спальний район а ГЕТТО в якому живуть всі вихідці з навколишніх сіл і тянуть за собою таких як вони а потім живуть по 8 чоловік в кімнаті,дітей малихдусять на смерть,стріляють один в одного ножами розмахують,то для того райну і так нормально їм там!
  • Anonymous

    шановні журналісти! може хоч з вашою допомогою хтось зверне увагу на той клаптик Тернополя, який просто використовують як смітник. Сам живу на Злуки, 27, але ефект від того склотари і ми відчуваєм! вічні пияки, справляють нужду, сексом бомжі там займаються, і бухают там! то собі привезе хтс мусор викне хоч там смітники близько а часом листя привозили палити. на гаражах колеса палять - люди в наооді кажуть що в нас тут другий чорнобиль. ніхто не реагує ні на що. одна на вас надія. про дорогу вже мовчу, сусіда брат там ногу на днях зломав, бо вже за роки такі ями, хай Бог милує. болото вічно - то правда. таксі не хочуть туди їхати, а сотні машин їдут кожного дня на гаражі і нарікают.хай той пришелепкуватий надал хоч попробує заїхати на ту дорогу коло універсаму, щоб зрозумів, чого шофери колеса шкодують. а люди мають ходити тут. і ще й терпіти таке свинство! а він тільки в центрі бачить шо робится, на всіх людей наплювати. поставили памятник незалежності за мільйон, а люди не мають як жити. пан іван, злуки 27
  • Anonymous

    ГАЗон учбовий належить 2-й бурсі (ТЦПТО-1) бачив як возив сніг

    Anonymous reply Anonymous

    Автор , а може ЖИТЛОВI будинки ?

    Anonymous reply Anonymous

    Житловий має такі значення: пов’язаний з житлом, який стосується житла, жител; пристосований, призначений для життя людей. Закономірним є вживання цього прикметника зі словами: будівництво, будинок, вагончик, відділ, корпус, масив, побут, проблема, фонд, забудова, комісія, кооператив, криза, норма, площа, спілка, питання, право, приміщення, управління, справи, умови тощо. Жилий (уживають зрідка) – залюднений, обжитий. “Фельдфебель повертається до жилого кутка теплушки” (Юрій Яновський). До іменника будинок можна застосувати обидва прикметники, тільки словосполучення матимуть різне значення: житловий будинок – призначений для життя, жилий будинок – той, у якому живуть люди; заселений.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up