ФК "Тернопіль" вдома прийме "Славутич"

ФК "Тернопіль" вдома прийме "Славутич"
Матчем проти одеського СКА муніципальний футбольний клуб "Тернопіль" завершив перше коло Другої ліги. Тепер на "городян" чекають матчі наступного кола, які будуть вирішальними у боротьбі за плей-оф. Першим суперником тернополян буде черкаський "Славутич"

Поєдинок 12 туру у чемпіонаті України з футболу серед команд Другої ліги між ФК "Тернопіль" та "Славутичем" з Черкас відбудеться на Тернопільському міському стадіоні 29 вересня. Початок гри – о 16.00.

Саме черкаський "Славутич" став першим суперником "Тернополя" у професійному футболі. Команди зустрілися між собою у Черкасах, а гра завершилася впевненою перемогою господарів з рахунком 3:0. Утім, у стані муніципального клубу трагедії з тої поразки не робили, розуміючи, що суперник досвідченіший. В свою чергу для ФК "Тернопіль" це було перше випробування на серйозному рівні.

Перед зустріччю у другому колі "Славутич" та ФК "Тернопіль" розділяє п’ять позицій у турнірній таблиці. Черкащани йдуть другими, набравши в 11-ти турах 20 залікових пунктів. Від лідера, чернігівської "Десни", підопічних Олександра Кирилюка відділяють 4 очки. Щодо "муніципалів", то перше коло Другої ліги команда, яку очолює Василь Івегеш, завершила на 8 щаблині "турнірки". Наша команда за цей період здобула 11 очок, перемігши тричі, п’ять разів програвши, та двічі звівши свої протистояння внічию.

Відео дня
>Востаннє на футбольному полі у Другій лізі наші майбутні суперники виходили у 10 турі, адже наступний матч за календарем черкащани пропускали. Суперником "Славутича" був одеський СКА з яким довелося зустрітися на виїзді. Протягом матчу гості впевнено контролювали гру та справедливо перемогли із рахунком 0:3. Чого не скажеш про ФК "Тернопіль", якому зустрічатися із одеситами довелося, власне, у наступному турі.

Весь матч проти СКА йшов дощ, який завадив командам показати змістовний футбол. На полі було багато єдиноборств та падінь. Одеська команда зусиллями Жевлакова у першому таймі відкрила рахунок, а врятував нічию для "муніципалів" досвідчений капітан Андрій Кондзьолка. Він, на останній хвилині другого тайму головою "вколотив" м’яч у сітку воріт суперників.

Проте навідміну від "Тернополя", черкаському "Славутичу" довелося зіграти важкий поєдинок в 1/16 фіналу Кубка України з футболу. Вдома черкащани приймали представника Прем’єр-ліги – луцьку "Волинь". Гру довелося переводити в додатковий час, адже в основний суперники переможця не визначили. В овертаймі більш досвідчені лучани дотиснули "Славутич" та перемогли 1:3. Цей факт може бути на користь футбольному клубу "Тернопіль", адже гравцям "Славутича" довелося відбігати 120 хвилин ігрового часу, а це може вплинути на їхню функціональну готовність перед грою у Тернополі.

Ще одним плюсом для підопічних Василя Івегеша є повернення до складу Ігоря Сороцького. Футболіст не брав участі у матчі проти одеського СКА через дискваліфікацію.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    цілих 11 бутилок Славутича ))

    Anonymous reply Anonymous

    дурна андрушка ти де
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up