ФК "Тернопіль" прийматиме "Скалу"

ФК "Тернопіль" прийматиме "Скалу"
Суперником муніципального футбольного клубу "Тернопіль" у 15 турі Другої ліги буде географічний сусід – стрийська "Скала". Західноукраїнське дербі обіцяє глядачам чимало боротьби на полі. Опоненти перебувають у хороших ігрових кондиціях та виграли свої останні матчі у чемпіонаті.

Гра відбудеться на Тернопільському міському стадіоні 13 жовтня. Початок матчу – о 18.00.

Дебютна гра у чемпіонатах України між футбольним клубом "Тернопіль" та "Скалою" відбулася у середині серпня. Тоді "муніципали" проводили свої перші матчі у ранзі професійного клубу, але зуміли отримати важку перемогу над стриянами. Голами у тому матчі відзначалися наші Богдан Семенець та Віталій Богданов, а гра завершилася з рахунком 2:0 на користь гостей з Тернополя.

Відтоді команди провели чимало ігор. Підопічні Василя Івегеша зараз перебувають на 6 місці у турнірній таблиці. ФК "Тернопіль" у 14 турах набрав 17 очок, а це, як для новачка Другої ліги, хороший показник.
Що стосується стрийської "Скали", то команда, яку очолює спеціаліст Володимир Рева, "тихою сапою" вибралася аж на другу позицію у турнірці. На старті чемпіонату "зелено-малинові" не тішили своїх прихильників перемогою, але з плином часу команда увійшла у хороший ритм та стабільно набирала очки.

Відео дня
>Найголовніше, що "Скала" вдало зіграли проти фаворитів чемпіонату. З "Десною" та "Нивою" стрияни розписали нічийні результати, а от у матчах з черкаським "Славутичем" спочатку програли. Але в останньому турі Другої ліги взяли реванш, перегравши черкасців на власному полі – 1:0.

У свою чергу ФК "Тернопіль" втратив очки у матчах проти лідерів чемпіонату. "Десні", "Ниві" та "Славутичу" у першому колі "муніципали" програли. Щоправда почали віддавати борги, обігравши у повторному матчі черкаську команду. На даний момент футбольний клуб "Тернопіль" перебуває у хорошій формі. Найголовніше, що команда набрала необхідної впевненості перед матчем зі "Скалою".

В останньому турі чемпіонату тернополяни у гостях мірялися силами з "Єдністю", що представляє село Плиски на Чернігівщині. Проблем із "біло-синіми" у наших земляків не виникло – перемога 4:0. Дублем у тому матчі відмітився молодий нападник Віталій Богданов.

"Скала" і ФК "Тернопіль" доволі схожі команди. Обидва колективи роблять ставки на молодь та власних виконавців. У обох клубів є перспективні футболісти. У "Скали" – це нападник Василь Цюцюра, голкіпер Василь Шпук, півзахисники Михайло Басараб та Володимир Пришнівський. Останній, до речі, є вихованцем тернопільського футболу і свого часу захищав кольори "Ниви" у Другій лізі. У "Тернополі" теж не бракує талантів. З кожним матчем прогресує центральний оборонець Ігор Курило, а форвард Богдан Семенець цілком може поборотися за звання кращого "забивали" у чемпіонаті.

Шанси на перемогу у обох команд фактично рівні. "Скала" демонструє хороший футбол та довгу безпрограшну серію. Утім, ФК "Тернопіль" цьогоріч вже перемагав цю команду, тож Василь Івегеш секрет перемоги знає досконало. До того ж, "муніципали" будуть грати за підтримки власних вболівальників. Теоретично у разі перемоги над "Скалою" наші земляки мають шанси піднятися на четверту сходинку Другої ліги.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Всі на футбол! Підтримаємо земляків в матчі проти одного з головних конкурентів Ниви в боротьбі за друге місце.

    Anonymous reply Anonymous

    андрушка ти дурнувата е не славко

    Anonymous reply Anonymous

    Тупіца!!!))) Я ніколи б не підтримував фака тернопіль, навіть в боротьбі з головними конкурентами Ниви...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up