Флеш-моб на підтримку Павличенків у Тернополі розігнала міліція

Флеш-моб на підтримку Павличенків у Тернополі розігнала міліція
Кількадесят молодих людей прийшли 12 березня вранці під стіни обласної міліції. Хлопці принесли з собою роздруковані на принтері листки А4 з зображеним на ньому хлопчиком, який тримає у руках плакат із написом “Волю Павличенкам”. Втім, коли вони підняли свої листівки над головою, п’ятеро міліціонерів вийшли із міліцейського відділення та забрали кількох учасників акції. Всі інші ж кинулися втікати.

- Якщо ви хочете проводити акцію, проводьте, - казав до хлопців начальник відділу охорони громадського порядку УМВС України в Тернопільській області Борис Брик. - Але є відповідний порядок. Так, що будьласка або проходьте, або подавайте заявку у міську раду.У цій заявці вкажіть мету та місце проведення а також організаторів. У іншому випадку ви порушуєте статтю 185-ту частину першу адміністративного кодексу. Це порушення проведень масових заходів. І ми змушені будемо притягувати вас до відповідальності.


Втім, як повідомили хлопці, заявку на акцію вони не подавали принципово. Такі акції проходять по усій Україні.

Відео дня
style="margin-bottom: 0in">

- Це мовчазний протест, - каже один з учасників акції Ігор. - Люди приходять з листівками. Мовчки стоять і йдуть геть. Таким чином ми протестуємо про несправедливо засуджених на довічне ув’язнення батька та сина Павличенків. А те, що міліція розгнаняє такий флеш-моб опускає нашу владу до рівня білоруської.

До слвоа у Києві, на таку акцію під лук’янівським СІЗО прийшло близько 5000 людей.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    молодці добре що хоть пришли
  • Anonymous

    Яке сИло, такий протест, така і міліція.
  • Anonymous

    Ви туту всы такы начитаны сидите, полытики блять. Ми знали за шо ми йшли ы проти чого' прсто сталась одна эдина лажа ы в останю сикунду здали нерви' вле це не був кынейь, ы не скоро буде. А ти якшо хочеш виговоритись то прийди, ы скажи своэ слово, а не сидыти тут ы трочити твори в яких смислу немаэ,ы чекати шоб хтось тебе пыдтримав, ви ше нычого не знаэте...

    Anonymous reply Anonymous

    )))чувак,це не лажа,як ти пишеш--,ви повністю обісрались.в часи мої юності коли масив на масив ходили,і якшо хтось втікав--то сцикуна чмирили в той самий вечір.і прислівя було таке-ВЗЯВ МЯЧ-ХУЯЧ!!!вже якшо ви і прийшли під міліцію,то добивайтесь.взагалі нерозумію чому міліція---їх звинувачує слідство прокуратури.йдіть на листопадову,тіки не сціть,бо люди з того сміються...
  • Anonymous

    бачив як хлопці втікали був засмучений за них думав о буде акція сам за павличенків побачив що втікають і розчарувався в них но потім через годину може або трошки більше бачив як хлопці ходили по площі з литстівками і розповідали людям про павличенків і люди їх підтримували я веду до чого хоч і біля умвс не вдалоя акція но зато потім вдалася і повірте це жуже гарно виглядало поважаю хлопців!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up