Фото дня: з одного боку – авто на тротуарі, з другого – падає каміння

Фото дня: з одного боку – авто на тротуарі, з другого – падає каміння
Небезпечнішої вулиці, як Пирогова, у Тернополі сьогодні немає.

Чому? Спробуйте там пройтися у напрямку від одного з корпусів техуніверситету до лялькового театру.

Відео дня
> По-перше, через те, що дороги там просто немає, машини виїжджають на тротуар. Зрозуміти можна – так хоч проїхати вдається без шкоди автомобілеві.

По-друге, підпірна стінка, яка втримує схил, дихає на ладан. Ту частину стіни, що належить до території університету, полатали ще минулого року. Не зовсім естетично, але принаймні тримається. Натомість частина стіни, яка є "комунальною". Тримається на чесному слові. А місцями - просто падає на тротуар. Причому саме зараз її активно розмивають талі води. Тому перехожі кожної миті – у небезпеці… 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Ч ого переживати,Братіслава --- це початок,Скоро в Тернополі будуть всі стіни відремонтовані,
  • Anonymous

    Так це ж не підпірна стінка біля депутатського ресторану "Братіслави", на захист якої від руйнування за пару хвилин приїхало половина мерії!!
  • Anonymous

    Хай Тягниибок, кролік Сєня Ценюк Головко Стойко Побер КАЙДА фашист беруть лопати і працюють, чи вони тільки попіздєть вміють?
  • Anonymous

    весь Тернопіль так розсипається, тут не фото, тут відео робити можна... який туристичний центр... надал прийшов - порядок навів..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up