Ще одну тернополянку обдурили на золоті

Ще одну тернополянку обдурили на золоті
Тернополянки, які придбали у шахрая фальшиве золото, продовжують звертатися у редакцію "20 хвилин".

Нагадаємо, ми писали про Тетяну Гуру, яка придбала у зловмисника за 450 грн "золоті" сережки і перстень. Прикраси виявилися звичайною біжутерією. Правоохоронці застерігають тернополян бути обачнішими, і у такій ситації одразу звертатися в міліцію.

- Я прочитала у статті про Тетяну і просто шокована, - звернулася в редакцію тернополянка пані Галина. – Я теж недавно купила фальшиве золото.

Жінка розповіла, що торгує у крамниці на "Східному" масиві. До неї підійшов чоловік і запропонував купити масивну золоту обручку за 500 грн. Чоловік запевняв, що три роки тому у нього померла дружина, що йому не дали пенсії, тому дуже потрібні гроші. От і вирішив продати обручку за такою символічною ціною.
- Я трохи вагалася чи купувати, - каже пані Галина. - Але він мені руку цілував, дивився мені в очі і казав:"Дитино моя, я кажу правду".

Відео дня
>Тернополянка повірила чоловікові. Згодом перевірила золото у ювеліра, а воно виявилося фальшивим.
- А ще я чула від ювелірів, що по місті справді ходить шахрай з золотом і обманює людей, - каже жінка. - Мабуть, не я одна стала його жертвою.

До слова, попередня потерпіла від шахрая з золотом розповіла, що чоловік був небритий нестрижений, від нього пахло алкоголем. Пані Галина каже, що її гість був побритий, виглядав досить пристойно, а ще жінка звернула увагу на його красиві коричневі очі.

Правоохоронці радять не спокушатися на вигідні покупки, чи привабливі пропозиції, адже задарма не буває нічого. А золоті прикраси треба купувати лише у фірмових магазинах, а не на вулиці з рук
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    До мене такий чолов`яга підходив на вул. Карпенка, але я поспішала й просто від нього відмахнулася. А може він і не один? Взагалі то це може бути організовано та кшалт бомжів, які здають данину одному "господарю".
  • Anonymous

  • Anonymous

    У нас на ринку якось бачив жінок, які продавали з табуретки золото за низькими цінами. Не велику вартість обгрунтовували якими акціями, прямими поставками із Москви і довгостроковими контрактами із заводом виробником. Мало не луснув від сміху. ) Проте народу біля тих жінок було багато!

    Anonymous reply Anonymous

    Оце так. Довгостроковий контракт між заводом і базарними торгашами? Ото в жіночок фантазія. Це не те що лохотрон, це лохотронище :)

    Anonymous reply Anonymous

    Колись по тєліку якийсь шибко вумний спец доказував шо в жінок якась трохи інакша не така як в мужиків логіка. Мимоволі повіриш.

    Anonymous reply Anonymous

    як ьак можна
  • Anonymous

    для чого відео??? В ньому нічого розумного не має!!!!! І такі спеціалісти, в нас є !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up