Партнер рубрики Події

„Вар’яти” в Тернополі мали аншлаг

„Вар’яти” в Тернополі мали аншлаг
Гучними оплесками і стоячи проводжали тернополяни учасників проекту "Вар'яти шоу" та їхніх друзів-музикантів у середу, 6 червня.

Того вечора на сцені "Березолю" виступали хлопці з Тернополя, Львова, Рівного. Крім традиційних виступів – зачитування монологу, новин, показу мініатюр та музичних номерів, на глядачів чекали і несподіванки.

Наприклад, гурт „Пікардійська терція” виконував дві композиції на бек-вокалі у „Вар’ятів”. А Фоззі та Фагот з гурту ТНМК „працювали” стейджменами – виносили та забирали мікрофони та інший сценічний реманент. Проте в кінці програми таки потішили тернополян кількома піснями. Конферансьє того вечора вже традиційно був шоумен і наш земляк Сергій Притула.

Послухати „Вар’ятів” і музикантів зібралися як молодь, так і дорослі з дітьми.
- Шоу вийшло цікавим. Ми досхочу насміялися, часом від сміху аж щоки боліли і сльози текли, - говорить тернополянка Ірина Строцень.

Зі сцени, в основному лунали жарти побутового характеру – про весілля, великодні свята, взаємини в сім’ї, зустрічі хлопця з дівчиною, а ще - про клубні вечірки, море та багато іншого. Дісталося того вечора від хлопців і молодятам, і дружкам та дружбам, тамадам, і свекрухам та тещам, і відвідувачам клубів, і продавцям пахлави та кукурудзи . Кілька жартів перепало і політикам.

- Я знаю, що то за яма утворилась у Центрі. То – "свободівці" почали рити криївку. Про всяк випадок, - жартували "Вар'яти".

Періодично публіка в залі вибухала оплесками та гучним сміхом. А проводжали артистів зі сцени – стоячи. Детальніше про "Вар'ятів", а також про музикантів читайте в "RIA плюс" за 13 червня.

- До речі, 28 травня ми відсвяткували два роки проекту, 7 червня виступаємо в Львові, а тоді ідемо
у літню відпустку, - каже керівник проекту "Вар'яти шоу" Сергій Притула. – До зустрічі восени!

 

Відео дня
>

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    до аншлагу там було далеко, зал був напівпорожній.
  • Anonymous

    примітивний сільський гумор, розраховано на бидло масу, але який попит така й пропозиція...
  • Anonymous

    шільшький гумор утернополі на розривь... туво..гєє
  • Anonymous

    вар"ят він і в Африці вар ят. Погане слово і значення
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up