Партнер рубрики Події

Замість комунальників у Тернополі прибиратимуть приватники

Замість комунальників у Тернополі прибиратимуть приватники
Прибирання Тернополя незабаром можуть передати приватним фірмам.

Адже міська шляхово-транспортна дільниця (МШЕД), на думку влади, не здатна тепер здійснювати ці роботи якісно.
- Техніка комунального підприємства МШЕД зношена на 90%, - каже 17 березня начальник управління стратегічного розвитку міста Михайло Окаринський. – Коштів на закупівлю нової сучасної техніки у міській казні нині немає. Зрештою, підприємство перестали фінансувати ще при попередній владі.
Приватні підприємства, котрі залучатимуть до подібних робіт, визначатимуть на конкурентній основі. Однак за словами чиновника, влада ще має напрацювати механізм контролю за виконанням подібних робіт. Аби в разі надання ними неякісних послуг, можна було розірвати угоду і запросити іншого виконавця.
 

До речі, про укладення договорів між міською радою та комерційними структурами, котрі обслуговуватимуть житловий фонд, говорив того дня і заступник мера Петро Ландяк. Він каже, що у такий спосіб можна буде зробити місто набагато охайнішим.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Ландяк - бюрократ ще не наївся, він думаєте марно переймається порядком в місті, мабуть хоче свої приватні служби нагодувати...
  • Anonymous

    А вам все не так, то дайте свої пропозиції, а язиками ляпати всі добре вміють. Мене не влаштовує робота МШЕД, то чому не зробити ефективну роботу приватникам?
  • Anonymous

    Нова суперідея геніального митаря Надала.Приватники вже напевне тільки чекають і скупляють беушну техніку.,можливо у того ж МШЕДу.А що цікаво буде з комунальним підприємством???Напевне розформують,а техніку продадуть тим же підприємцям,а працівники без роботи залишаться. Видно Шрек з головою не дружить.Адже приватникам все рівно треба буде проплачувати їхню роботу з міського бюджету і коли боронь Боже вчасно не заплатиш можуть і пострайкувати.Проблеми з приватними перевізниками видно Надала нічого не навчила.Комунальник буде працювати і з затримкою оплати праці,бо підпорядковується міськраді,а от приватник навряд чи.А може ділянка МШЕДу на Дружбі комусь приглянулась???
  • Anonymous

    Тут десь собака зарита!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up