Партнер рубрики Події

На ваші запитання відповідала Леся Оробець (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

На ваші запитання відповідала Леся Оробець (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)
Леся Оробець була гостем чату на сайті 20minut.ua 15 лютого.

Тривав чат не традиційно 1,5 години, а лише годину – із 16.00 до 17.00. Адже розклад візиту політика - надто насичений. Докладно про все, що відбувалося під час зустрічі, ви зможете згодом прочитати у газеті "20 хвилин".

Розмова очікувалася неординарна - так і вийшло. По-перше, жінки рідко бувають нашими гостями. По-друге, до нас приходила не просто чарівна пані, а освічена й успішна людина, відомий політик, опозиціонер.
До речі, лише в січні, як свідчить її персональна сторінка в Інтернеті, Леся Оробець надіслала 42 депутатські звернення за такими викликами: низка справ із “розпилу” бюджетних коштів на тендерах, дослідження ситуації із незаконної забудови гідроелектростанціями Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської областей, перевірка законності реєстрації Верховною Радою кабмінівського законопроекту “Про вищу освіту”, дослідження ситуації зі будівництвом сміттєспалювального заводу в Донецьку та цілий ряд інших питань.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Довідка
Леся Юріївна Оробець народилася 3.05.1982 р. Український політик, народний депутат, член фракції Блоку “Наша Україна — Народна самооборона” (з 11.2007 р.), член Комітету з питань науки і освіти (з 12.2007 р.), голова підкомітету з питань базової освіти (з 01.2008 р.), член партії "Фронт змін" (з вересня 2011 р.).
У 2005 р. закінчила Київський національний університет ім. Т.Шевченка, Інститут міжнародних відносин, магістр з кваліфікацією міжнародник-юрист, перекладач з англійської мови.
Батько: український політик Юрій Оробець, мати: Оксана — інженер-хімік. Заміжня, чоловік - Олександр. Виховує дві доньки: Соню (2008 р.) та Еріку (2010 р.).
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (77)
  • Anonymous

    А класно тернополяни реагують на політиків, нє? Аж радісно, що їм вже ніхто не вірить
  • Anonymous

    дівчині 30 років а виглядає як баба...видно що за роки життя в парламенті наїла харю
  • Anonymous

    Якщо лідеру «Фронту змін» Арсенію Яценюку запропонують посаду прем'єра, він перейде на бік президента. Про це агентству ЛІГАБізнесІнформ заявив глава Київського інституту конфліктології і політичних досліджень Михайло Погребинський. «Найбільш підходящою кандидатурою, на мій погляд, є Яценюк. Якщо йому запропонують посаду прем'єра, то він перейде на сторону президента ", - зазначив політолог. За його словами, це буде супроводжуватися «тисячею розумних речей» на тему «краще я, ніж хтось інший», але тоді Яценюк «перестане говорити про те, який поганий Янукович».
  • Anonymous

    Доброго дня, пані Лесю. Було підписано домовленість у форматі трьох - між Фронтом Змін, Батьківщиною і Свободою - про спільні дії на парламентських виборах! Читаючи зараз коментарі, зразу ж можна побачити, де проявляє себе Свобода. Тут, в принципі, немає нічого дивного - не "ділом, а словом"! Як ви ставитесь до цього? Вам з такими людьми потрібно буде працювати !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:03 Як прикрасили Тернопіль до Великодня: підбірка локацій для фото photo_camera 11:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят 10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up