Партнер рубрики Події

Тернополянин провалився під лід

Тернополянин провалився під лід
Провалився під кригу тернополянин Валентин Окунь, коли 17 лютого намагався показати кореспонденту “20 хвилин” небезпечне місце на кризі Ставу.

Однак чоловік відразу вибрався з-під проламаної криги і вийшов на берег неушкодженим.
- У цьому місці тернополянам слід бути особливо обережним, - розповідає Валентин. - Там на дні озера джерела і лід тут дуже крихкий. Люди, які цього не знають, можуть повертатися з прогулянки Ставом на берег і провалитися тут.
Валентин вирішив показати, наскільки лід крихкий, проткнувши його паличкою. Підійшов до краю, постукав ногою - лід його витримав. Тоді чоловік ступив кілька кроків у безпечному напрямку, однак крига провалилася. Та молодий чоловік вчепився руками за край криги та прожогом викотився на лід.
- Добре, що живу неподалік ,то я відразу зігрівся і просушився, - розповідає він. - Та й не запанікував. А інший міг би почати борсатися і піти глибше під лід.
За словами Валентина, у цьому місці раніше вже провалювалися люди, тому до нього не слід підходити ближче ніж на 20 метрів. Прогалина у льоді, до слова, розташована між пляжем "Циганкою" та спорудою насосної станції.
Решту льоду, як повідомляють працівники МНС, є безпечною - його товщина сягає більше 20 сантиметрів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Anonymous

    100% КАНАЛІЗАЦІЙНА ТРУБА. І не одна! Декілька років тому -- не було ніяких там "джерел". Після побудови будинку (з меморіальною дошкою актору Коцюлиму)-- і "забили" так звані "джерела". А ще одно- навпроти пивзаводу №1- також каналізаційна труба! Нехай санстанція перевірить "мінералізацію" цю "каналізацію"...
  • Anonymous

    буггвгаагагагагагагххпхахахахахахахахахахахахахахахахах ото ж тре так ............ну ви мочите..............
  • Anonymous

    окунь провалився під лід)) смішно))
  • Anonymous

    вiдео агонь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up