Партнер рубрики Події

Новорічні кіоски у Тернополі можуть залишитися до Великодня

Новорічні кіоски у Тернополі можуть залишитися до Великодня
Надворі весна, а у місті ще свята — на бульварі Шевченка все ще стоять дерев’яні кіоски, у яких торгували святковими дрібничками. У міськраді кажуть, що будки можуть залишитися і до Великодня.

- Завжди, коли йду майданом, ці дерев’яні будки впадають мені в очі, - каже тернополянин Андрій Коропчук. - У них уже давно нічого не продають, але ніхто їх не забирає. Надіюся, їх не залишать там назавжди. Вони, звичайно, кращі ніж намети на базарі, але все одно з ними центр міста нагадує великий ринок.
Втім, після свят у місті залишилися не лише торговельні кіоски. У парку Шевченка, скажімо, залишилася атрибутика зі Свята зими.
- Ну, будки ще куди не йшло, але стовп, на який вилазили хлопці, аби зірвати подарунки, — це вже перебір, - продовжу пан Коропчук. - Зараз цей дерев’яний стовп посеред газону в парку виглядає зовсім недоречно. А що буде літом?
Втім, як повідомили у міській раді, стовп невдовзі знімуть. А чи демонтують будки — не факт.
- Щоглу зі свята зими невдовзі демонтують, - каже начальник відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міськради Катерина Калуш. - А от доля торгових кіосків, які залишилися з новорічних свят, поки ще не вирішена. Коли їх встановлювали, розраховували, що до кінця зими їх демонтують. Однак, імовірно, кіоски все ж залишать надовше. Невдовзі Великодні свята, і там можна буде торгувати іншою святковою атрибутикою. Наприклад, писанками, вишиванками, виробами народних ремесел.
До слова, Великдень цього року припадає на 15 квітня.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    надал здай театральний майдан в оренду тош буде вигідно тобі ! ше ніколи в місті небуло такого базару посеред самого центру міста за всіх мерів які були ! позор надалу !
  • Anonymous

    Мабуть ті кіоски там назавжди, бо після Великодня буде день Конституції і день Незалежності, день міста і так аж до наступних новорічних свят.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up