Партнер рубрики Події

Новини Тернополя: Малашівецьке сміттєзвалище поки працює

Новини Тернополя: Малашівецьке сміттєзвалище поки працює
Вивозити міське сміття на полігон біля Малашівців перевізники поки що можуть. Інформація, яку подали деякі тернопільські видання, про те, що полігон закрили і перевізникам туди зась, — перекручена, переконують екологи. Хоча й визнають - сміттєзвалище таки можуть закрити найближчими днями.

Тернополян не на жарт схвилювало повідомлення деяких Інтернет-ресурсів про те, що представники з Державної екологічної інспекції закрили малашівецьке сміттєзвалище. В інформації, яку поширили в мережі, зазначено: “Фахівцями винесено дві постанови: перша про заборону тернопільським перевізникам вивозити та утилізовувати сміття на малашівецькому сміттєзвалищі, друга — про повну експлуатацію полігону”. Це означало б, що місто знову очікує сміттєва криза, яку всі пам'ятають з 2010 року, бо наразі возити сміття більше нікуди.
Місцеві екологи підтверджують, що представники зі столиці дійсно були у нас і питанням сміттєзвалища займалися. Проте постанов про закриття не виносили.
- Інформація перекручена, - повідомив 16 березня заступник начальника Державної екологічної інспекції в області Едуард Ференц. - Були фахівці, і ми з ними там працювали. Поки що перевірили міську раду і трьох перевізників. Склали акти перевірок, і зараз Державна екологічна інспекція приймає рішення. Можливо, що й вирішать закрити, але поки такого нема. Тобто ані штрафів, ані рішень поки немає.
Тобто перевізники й далі вивозять сміття тернополян на Малашівецький полігон. Свої рішення щодо перевізників та полігону інспекція оголосить приблизно за тиждень. Тоді й буде зрозуміло, які перспективи Тернополя в сміттєвому питанні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    пох., пляшем)))
  • Anonymous

    Першого автора про закриття сміттєзвалища на шибеницю.Хай думає що пише

    Anonymous reply Anonymous

    дійсно. треба ретельніше думати над заголовками. паніки нікому не треба

    Anonymous reply Anonymous

    ага, пороти різками, прямо на площі)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up