Партнер рубрики Події

Чупакабра вже добралась до Тернополя

Чупакабра вже добралась до Тернополя
Невідома тварина пробралася крізь майже двометрову огорожу, відірвала сітку від клітки, задушила та висмоктала кров у кількакілограмової кролиці у дворі на вул. Транспортній.


Вибралась із огорожі тварина у такий же спосіб, як і проникла туди. Про траєкторію її шляху, як розповідають мешканці того будинку, свідчать чималі сліди від лап на землі.
- О дев’ятій ранку ми зайшли у загорожу, щоб погодувати кролицю, - розповідає один із мешканців будинку на вул. Транспортній Руслан Юрчинський. – І побачили тварину на землі між кліткою та перевернутим мішком. Дивно те, що сюди жоден пес не міг пролізти. А куниця чи якась відома нам інша тварина не змогла б відірвати сітку у такий спосіб, як це зроблено.


Дивує людей і те, що тіло кроля – фактично ціле. Його не погризли, як це зробили б собаки.
- Кролицю не забрали, не відгризли лап, - каже інший мешканець, Андрій Озєров. – З неї просто висмоктали кров.


Відтак люди схиляються до думки, що на їхню господарку пробралася чупакабра. Адже чули нещодавно, що схожий випадок був у Довжанці.
- Ну а що це може бути? - питає Руслан Юрчинський. – Я не уявляю, що це за тварина. Однак дуже хотілося б дізнатись.
Як припускають люди, вона – худа, бо велика тварина не змогла б пробратися через щілиною між сіткою та дошкою в огорожі. Однак звір має великі, як у пса, лапи. Про це свідчать сліди, які залишились на мішку та дошках.

Відео дня
>
- Минулої суботи ми тут майстрували, - каже Руслан. – І залишили дещо з будівельних матеріалів. Коли ця тварина боролась із кролем, то вони поперевертали дещо – ось відро з розчином перевернуте. У цей розчин та тварина і вимастила лапи. Дивує те, що нема слідів від пазурів, а тільки від подушечок.
Окрім того, господарі зібрали шерсть, яку невідомий звір залишив на сітці. Вона, як кажуть, відрізняється від шерсті кроля - жорстка та довга. Відтінок - вицвілий рудий.
Чи можна провести бодай якісь лабораторні дослідження, ми поцікавились у ветеринарів. У більшості з них згадка про чупакабру викликала лише сміх. Трохи більше сказали в головному управлінні ветмедицини.
- Це вже далеко не перший випадок, коли люди звинувачують у смерті тварин чупакабру, - сказали телефоном працівники управління. – Говорили, що вона була Лановеччині, у Тернопільському районі. І навіть один із телеканалів приїжджав сюди знімати сюжет. Як переконувала тоді журналіст, вони знали точне місце поховання однієї із чупакабр. Ми відрядили туди своїх найкращих спеціалістів, які відкопали її останки. Виявилося, що це – собака середнього розміру.
В управлінні порадили звернутись у міську державну ветеринарну лікарню.
- Господарям потрібно було відразу принести кроля до нас у лікарню за адресою: вулиця Чернівецька, 24 та взяти супровідний лист, - кажуть у ветлікарні. – Звідси тварину відвезли б у лабораторію для досліджень.

Світлана ГРИВАС,

0-96-709-74-60
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    В мене тоже чупакабра у маленького кролика виссала кров, витягнувши його через невеликий отвір у клітці, спочатку це був звичайнісінький кіт "рижик" а тепер отримав клікуху "чупакабра"
  • Anonymous

    Потім застрелять якогось дистрофічного скаженого пса, який вже на себе не схожий і в новинах скажуть - знайшли і застрелили чупакабру. А через деякий час історія повторюється десь в іншій місцевості.
  • Anonymous

    Слідів від кігтів немає, а від подушечок є, - нонсенс. На мою думку все виглядало так -не невідома істота, а хвора на голову людина, можливо під впливом наркотиків, чи ще якоїсь дурі пробралась у те господарство, виссала кров з кроля, з паролона мала шаблон слідів (тому і кігтів не було) якоїсь істоти, на сітці лишила жмут якоїсь шерсті (для правдоподібності), та зімітувала боротьбу з кролем, перевернула відро і забралась геть. А дурня про чукапабру це вигадки.

    Anonymous reply Anonymous

    Можливо то був слід Божий? Вірогідно, що приходив сам Ісус Христос, який і пробрався на те господарство. А кролик став жертвоприношенням. Біг ме, так сі було. Чекаємо третього пришестя Ісуса!

    Anonymous reply Anonymous

    Ти диви, ну прямо "Нічний дозор" якийсь. Треба покликати Блейда чи Бафі.
  • Anonymous

    яка нафіг "чупакабра". хватить займатись мракобіссям!!! це була звичайнісінька голодна БРОДЯЧА СОБАКА. навіть відбиток своїх лап лишила!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up