У Тернополі деяким автобусам змінили маршрути

У Тернополі деяким автобусам змінили маршрути
Відкоригували маршрути громадського транспорту в Тернополі. Зміни стосуються автобусів, які курсують за маршрутами №5, №6, №12 і №28А

- Кажуть, що багатьом автобусам змінили маршрути, - розповіла тернополянка Ірина Марків. - Але я нічого про це не чула. Боюся, що одного дня можу сісти в маршрутку і не туди заїхати.

- Уточнення по чотирьох напрямках, а саме по маршрутах №5, №6, №12 і №28А, виконавчий комітет міськради прийняв два тижні тому, - розповів начальник міського управління транспорту і зв'язку Ігор Мединських. - Ці зміни вступили в дію з дня прийняття рішення виконавчим комітетом. На усіх інших маршрутах жодних змін не вносили.


Найбільші зміни, за словами начальника управління транспорту, стосуються маршруту №6.
Раніше з вулиці Бродівської автобуси повертали на вулицю За Рудкою, потім на перехресті повертали на вулицю Чехова і далі їхали вулицею Новий Світ, - розповів Ігор Мединський. - Тепер один випуск шостого маршруту, який працює у звичайному режимі, тобто той, який в народі називають “соціальним”, їздитиме через увесь масив "Новий Світ". З вулиці Бродівської він їхатиме вулицею За Рудкою, не повертаючи на Чехова. Потім повертатиме на вулицю Броварну, звідти на Котляревського і далі вулицею Новий Світ їхатиме до кінцевої зупинки. Назад з масиву до Бродівської повертатиметься за таким же маршрутом.
Пан Мединський наголосив, що такі зміни стосуються тільки “соціальної” маршрутки. Усі решту автобуси їздитимуть за звичним напрямком. Тимчасове рішення про зміни у маршруті №6 виконком міськради вже приймав три місяці тому, однак закінчився термін його дії.

Відео дня
>
Люди задоволені такими змінами, - повідомив Ігор Мединський. - Тому на численні прохання тернополян прийняли постійне рішення про зміни на цьому маршруті, яке діятиме до 2016 року.
Автобуси, які курсують за маршрутами №5 і №12, при перевантаженні вулиці Оболоня, щоб не потрапити у затор, мали право їхати вулицями Острозького, Шептицького, Живова і далі по маршруту.


- Але цей дозвіл перевізники отримали ще тоді, коли вулиця Живова була односторонньою, - пояснив Ігор Мединський. - Тепер, коли Живова стала двосторонньою, виконком надав дозвіл їхати прямо по Живова до “Збруча”, оминаючи Оболоня-Шептицького, і далі по маршруту. Але цей дозвіл діє тільки тоді, коли вулиця Оболоня перевантажена, з метою виконання водіями графіку руху.


 Зміни також внесли і щодо маршруту №28A. 
 - Кінцева зупинка цього маршруту — вулиця Поліська, - пояснив Ігор Мединський. - Але всі розуміють, що це магазин “Епіцентр”. Тому своїм рішенням виконком дав уточнення. У годину-пік для окремих автобусів на маршруті 28A відтепер кінцевою зупинкою є завод “Граніт”, що теж розташований на вулиці Поліській.  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Мединський, все так не буде...
  • Anonymous

    да співчуваю водію як йому там вузькими вуличками буде проїхати ще й менти на котляревського понаставляють свої трандулети що і легковою важко проїхати!!!

    Anonymous reply Anonymous

    В Ірландії,АнгліЇ- дороги на половину вужчі від Тернопільських,і там Їздять і розминаються 2-х поверхові автобуси! А нашим водіям-маршрутникам,з їхніми навиками та знаннями,хіба фірою керувати,
  • Anonymous

    то 28 - чи 28А??? --уточніть,будь ласка,бо це зовсім різні маршрути.
  • Anonymous

    знов щось крутять з тими маршрутками.

    Anonymous reply Anonymous

    та ж роблять для людей. скільки можна вже стогнати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera Від читача 21:01 Концерт гурту O.N.E. 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 10:10 Знов курсує маршрутка №33 до дач біля Тернополя 09:30 Сьогодні, 15 квітня: перша письмова згадка про Тернопіль і день взяття міста радянськими військами 09:01 Чого чекати від погоди цього тижня: синоптики дали прогноз
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up