Продавець чи бидло?

Продавець чи бидло?
Хамство на ринках Тернополя процвітає.

 

      Тема хамського поводження продавців з клієнтами продовжується. Одразу хочу сказати, що термін "бидло" використовується тут в значенні хамської поведінки. Чому не просто "хам", ви  зрозумієте згодом.

      Ця історія трапилась нещодавно на ринку по вул. 15 квітня, біля пішохідного переходу, перед кіоском  з рибацькими товарами, фото якого наведене вище. Молодий чоловік підійшов до цього кіоску і запитав показати йому рибацьку оснастку, подивився декілька варіантів, дістав рулетку, заміряв одну з них, наголошуючи, що він шукає оснастку певної довжини. І тут почалось саме цікаве. Очі у продавця налились кров'ю, а  бідний покупець, замість того щоби отримати пораду по певному товару, вислухав відбірних матюків та погроз, яких було чути далеко від місця інциденту. Цей горе-продавець, вже готовий був кулаками доказати покупцю свою правоту, продовжуючи лаяти свого, як виявилось згодом, постійного клієнта.  Але конфлікт закічився тим, що молодий чоловік, сказав йому, щоби він лікувався, повернувся та пішов, слухаючи вже у спину, лайку продавця.

Відео дня
>       Де етика повадження з клієнтами? Де елементарна культура? Де вихованість? Я вам скажу в цьому випадку її далеко не було видно. В чому ж причина? У всіх людей буває різний настрій, різні сіменйні обставини, різні ситуації, але не можна свою злість переносити на своїх клієнтів, чи близьких. Хамство - це не той термін, який доречний у цьому випадку. Коли тобі не бажають розповісти про товар, хочеш бери, хочеш не бери, коли жбурляють товар, замість того щоби його запакувати та ін. У цьому випадку продавець поступив як бидло, так, і тільки так можна сказати про нього в цьому випадку. Нехай він не ображається на цю характеристику, якщо прочитає цю статтю, можливо до нього, і не тільки до нього, щось і дійде. Тим паче, що випадки хамської поведінки цього продавця регулярні, зі слів інших покупців-рибаків.

    На останок хочу сказати, що покупець, якого образив цей "торгаш", успішно купив те, що йому треба, у магазині, отримавши кваліфіковані поради від ввічливих продавців. А таких "базарників-хамів", раджу оминати десятою дорогою.

Коментарі (61)
  • Anonymous

    Дякую Всім за висловлені думки та коментарі. Можна вважати тему закритою.
  • Anonymous

    Продавець-торгаш-хам, ласково просимо на психіатричну експертизу, до психоневрологічного диспансеру. Обколимо задницю уколами, будеш ходити супер-флегма.
  • Anonymous

    Жирний, готуй документи на законність встановлення своєї будки коло пішохідного переходу.
  • Anonymous

    Грубий, готуй прихідні накладні, сертифікати, договір оренди, патент, касовий апарат, книгу обліку доходів і витрат. Я йду до тебе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up