Галицька скоро буде по вуха у смітті

Галицька скоро буде по вуха у смітті
Вулиця Галицька ще від початку цього року чи найбільш неблагополучна. Там щось дивне останнім часом діється зі сміттям.

 

Жителі тієї вулиці ще взимку неодноразово скаржилися у газети, дзвонили у міську раду. Біля контейнерів там були гори сміття. Вирішилося це питання просто – смітники пересунули правіше, метрів за 10. А ту купу відходів, як сніг зійшов, спалили.

Тепер ситуація, схоже, повторюється. Якийсь мудрагель вивіз на Галицьку до смітників гору різного мотлоху – переважно старі речі у якихось торбах і клунках.

Відео дня
> Що зробили працівники фірми, яка забирає там сміття? Пересунули контейнери лівіше, метрів за 10. А хто ж врешті прибирати ту місцину має?

До речі, порядку біля тих контейнерів не було НІКОЛИ. Сміття вітер розносить всією вулицею постійно! Дехто з наших "культурних" тернополян навіть з машини не виходить, щоб жбурнути через тротуар торбу зі своїм сміттям. Так ті відходи і валяються у траві.





Коментарі (7)
  • Anonymous

    Поліція не спить ! Просто їм потрібно завжди пеньок під зад для прискорення !
  • Anonymous

    Реальний випадок: На обочині зупинився Пажеро і з вікна вилетів кульок зі сміттям. Позаду їхав байкер, взяв той кульок з собою. Потім вже в місті на світлофорі постукав в вікно, шофер опустив його, той вручив йому кульок зі словами "Ви забули там на об"їзній". Бидло воно і в Африці бидло. У Львові разів в 50 менше смітників, але вулиці ідеально чисті, а я ще не бачив, щоб в нас сміття десь не літало.

    Anonymous reply Anonymous

    Той мудак по-любому викине на наступному повороті((( Треба було висипати йому на голову! Якщо байкер здоровий, водій Паджеро би не сперечався))))

    Anonymous reply Anonymous

    У Львові????Вася ти дурак? Ти був на Сихові,чи Левандовці???Ценгр звичайно під Євро ідеально прибрали,але не пиши ахнеї.

    Anonymous reply Anonymous

    Вранці написав, а ввечері йшов з роботи - вже там НІЧОГО не було!!! Виходить, що новини від читачів влада ЧИТАЄ!!!
  • Anonymous

    А все в торби і під МРАДУ.!
  • Anonymous

    це мабуть перші заселенці заселяються в новобудову
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up