Партнер рубрики Події

Новини Тернополя: ситуацію з "Братіславою" перевіряє прокуратура

Новини Тернополя: ситуацію з "Братіславою" перевіряє прокуратура
Чому не виконується рішення суду, який наказує демонтувати парковку та муровану огорожу біля ресторану “Братіслава”, перевіряє міська прокуратура. Ініціювала проведення такого дослідження прокуратура області.

Причиною для перевірки, як повідомили в пресслужбі обласної прокуратури, слугував матеріал, опублікований в номері “20 хвилин” від 18 липня під заголовком “Ми вас тут перестріляємо”.

 - У повідомлені журналістів йдеться про те, що незважаючи на судове врегулювання земельного спору між сторонами по вул. Будного м. Тернополя (поблизу ресторану «Братіслава»), виконати судове рішення неможливо через перешкоди, які чиняться певними особами, - повідомляє пресслужба обласної прокуратури. - З огляду на це, прокуратурою міста Тернополя за дорученням прокуратури області з цього приводу проводиться перевірка. За її наслідками будуть вжиті відповідні заходи реагування.

Інформація про конфлікт тут

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    номер "7700" і якого чиновка ця машина?
  • Anonymous

    до чого тут міська проуратура? Кожен знає, що це територія Петриківської сільської ради (Тернопільський район). Так що для реального результату перевірку має робити прокуратура Тернопільського району.
  • Anonymous

    Подібний випадок був на авто ринку Мотор(по-сусідству з «Братиславою»). В ході проведення перевірки дотримання вимог земельного законодавства службовими особами ТОВ «Спорттовари»,управлінням з контролю за використанням та охороною земель,було встановлено, що ТОВ "Спорттовари" самовільно зайняло земельну ділянку загальною площею 920 кв. м (579,73+340,28 м.кв.) та організувало на її території ринок торгівлі автозапчастинами, а також здає її в оренду підприємцям з метою отримання прибутку, про це порушення був складений акт. Також був доведений факт використання земельної ділянки ТОВ "Спорттовари", для обслуговування авто ринку Мотор без правовстановлюючих документів, чим змінено її функціональне використання. Коли було виявлено приховування правдивої інформації від податкової інспекції про розмір прибутку від комерційної діяльності ТОВ "Спорттовари" (підраховано несплачений земельний податок), підприємцями було подано заяву, адресовану начальнику ДПА в Тернопільської області з проханням вияснити, для кого і за що беруться „додаткові збори ”, які не обліковуються і за які не видаються квитанції. Відповідь, до сих пір «гуляє»по кабінетах посадовців різних напрямків і галузей! Місцевий бюджет втратив величезні кошти!! «Братислава»-Гладкий М. ТОВ Спорттовари,в тому числі авторинок «Мотор»-Керничний В.С. Це два друга які почали «крутити махінації» ще з 80-тих років,минулого століття…Їхня «продумана схема» пережила не одну Владу….То якщо карати,то потрібно в першу чергу державних мужів,які сприяли відмиванню коштів.. Думається і віриться що прийде час,і всі хто причасний до шахрайства Гладкий М.П. Керничний В.С. і т.п. понесуть кримінальну відповідальність,так як в їхніх шахрайських діях є ЛЮДСЬКІ ЖЕРТВИ….

    Anonymous reply Anonymous

    ДАІшникам п.Матрифайло (екс-нач.УМВС) дав команду «фу»…Нікуди не втручатись,тому що п.Гладкий «свій козак»…Так як више написано по факту,на авто ринку Мотор,п.Матрифайло має пару «точок», на незаконно захопленій землі. 2011 р. перевіркою Держкомзему і компетентними органами Влади було доведено факт самозахоплення землі міської ради майже 10-сот. 2011р. нач.УМВС був п.Матрифайло,то порушень зі сторони авто ринку не бачили.А як буде бачити, якщо там є свій інтерес… Свободівець депутат міської ради, голова земельної комісії п.Гладкий М.П. на черговій сесії міськради Рішенням імені Свобода, узаконює той «кримінальний клаптик землі»,де роками адміністрація авто ринку Мотор збирали кошти з підприємців…Скільки коштів недоотримав місцевий бюджет ???Хто їх отримував ???Відповідь Є…Керничний,Гладкий,Матрифайло,хто ще у тому «спруті» ???...Все тайне-стане явним!Думається що Прокуратура посприяє у виконанні судового Рішення…А партія Свобода подякує п.Гладкому за вагомий внесок у політичну силу і попросить вийти з партії…
  • Anonymous

    В Лексуса часом не номера 7700?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up