Аварія під Тернополем - водія рятують в лікарні (ОНОВЛЕНЕ)

Аварія під Тернополем - водія рятують в лікарні (ОНОВЛЕНЕ)
Переломи, травми голови та тіла – з такими пошкодженнями у вкрай важкому стані забрали в реанімацію водій автомобіля Volkswagen, який перекинувся на об'їзній Тернополя. Пасажир автомобіля з меншими травмами відмовився від госпіталізації. У лікарні йому обробили рани.

 

Відео дня
>Сталась аварія на об'їзній Тернополя, наподалік села Чистилів близько 13.00 у понеділок, 19 листопада. Постраждав лише один автомобіль.


Стан вкрай важкий

Volkswagen рухався в напрямку міста. Водій виїхав на зустрічну смугу руху, потім його кинуло на узбіччя де транспорт декілька разів перекинувся. Зупинилось авто лише через 50 метрів.


- Важко говорити, що стало причиною аварії, - пояснив на місці один автоінспекторів, які виїхали оформляти аварію. - Можливо, причина втрати контролю – пробите колесо, можливо, - якась перешкода чи значне перевищення швидкості. Лише експерти після огляду місця аварії та транспорту зможуть сказати, що сталось.
Водій, який постраждав в аварії, уродженець Росії. Проте проживає він у Зборівському районі.


- Чоловікові, який керував автомобілем – 35 років, - повідомив начальник сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Лецкалюк. - З місця аварії швидка доправила його в обласну лікарню.
У постраждалого – складні політравми. Його одразу госпіталізували в реанімацію.


- До нас поступили водій та пасажир, які постраждали в цій аварії, - каже головний лікар комунального закладу обласної ради "Тернопільська університецька лікарня" Мирослав Гірняк. - Стан водія вкрай важкий. У нього політравма і він в реанімації. Інший постраждалий від госпіталізації відмовився, але наші медики обробили його рани. В основному – на голові.


Навіть фури зносить

На об'їзній біля Чистилова аварії трапляються вже не вперше, нарікають місцеві мешканці. Особливо їх багато взимку.


- І легкові автомобілі, і фури просто зносить з дороги, - каже мешканка Чистилова Тетяна Юрашко. - Попри дорогу є рови, тому навіть перевертались. Крім того, ділянка небезпечна іншим – попри дорогу ходять дорослі та діти, які живуть у новобудовах Чистилова. По іншиму до зупинки не дійти. Ми вже декілька разів просили в сільської ради, щоб облаштували пішохідну доріжку або зробили зупинку біля будівель. Там дійсно може трапитись біда, бо ж узимку доведеться йти не узбіччям, а самою дорогою.
В обласній автоінспекції пояснили, що людям з такими питаннями перш за все потрібно звертатися до власників та утримувачів дороги.


- Ми допомогти людям не можемо, - каже Микола Лецкалюк. - У таких питаннях автоінспекція лише надає погодження. Для облаштування чи то пішохідної доріжки, чи то зупинки для транспорту людям треба звертатися в Службу автомобільних доріг. Проте реалізувати такі зміни – непросто. Щоб усе відповідало стандартам та вимогам, необхідно і відповідне освітлення,, і зміна розмітки й ширини, дороги і облашутвання ділянки знаками та заїзною кишенею.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (50)
  • Anonymous

    ну от, водій пішов на поправку, а через вікно таки вилетів пасажир. і якщо це читають друзі чи рідні потерпілих то просто помоліться за тих медиків, що в той час проїзжали тою дорогою і в той час. Що зупинились і рятували. Вони ж одразу викликали міліцію і швидку. Швидка приїхала за хвилин 40 а міліцію так і не дочекались. Тому просто дякуємо ЛЮДЯМ з великої букви, які іноді трапляються в нашому житті
  • Anonymous

    хотілось би знати чого міліція і швидка їхали аж 40 хвилин?
  • Anonymous

    Гоша почитав твої коментарі...ти бля баран!!! звідки ти можеш знати хто де сидів, хто як вилітав і т.д.?? чи може ти був в машині?? і з чого ти взяв шо стріляли подушки? подушка не вистрілила ні одна...!!! перед тим як писати ти хоть трохи порухай своїм курячим мозгом!!!!!!!!!
  • Anonymous

    випадково поїжав повз ту аварію, там сліди не 50 метрів були, а набагато більші (150 булоб в самий раз)! гонити менше треба, а не викладати все шо машина годна, тай дороги наші тільки для раллі-рейдів придатні. завдяки нашим напрямкам (дорогам) україна вся підготовлена до світових етапів раллі, (дакар нервово курить в стороні)!!

    Anonymous reply Anonymous

    я бачу ти дуже розумна, чи то розумний,складається враження,що ти на тому горбку сиділа і за всім наблюдала,а може знаєш всі подробності тієї аварії,і нам напишеш,а то дуже кортить знати правду!!!

    Anonymous reply Anonymous

    им ядом не плюй,а краше помолись за його виздоровлення,як роблять істинні його друзі

    Anonymous reply Anonymous

    А ти його істинний друг?

    Anonymous reply Anonymous

    Я з вами свині не пас

    Anonymous reply Anonymous

    Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь, попробуй его слёзы, почувствуй его боль. Наткнись на каждый камень, о который он споткнулся. И только после этого говори, что ты знаешь как правильно жить!

    Anonymous reply Anonymous

    Мені треба з вами поговорити про цю аварію!

    Anonymous reply Anonymous

    судячи з фото вилитів водій скло виломане з боку водія

    Anonymous reply Anonymous

    угу судячи зі стану авто на фото, там точно не було 50ти метрів, там набагата більше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up