Проблеми маршрутних автобусів

Проблеми маршрутних автобусів
Жахливе ставлення водіїв маршруток до пасажирів, жахливий стан маршрутного автобуса №18

Нещадавно мені довелося скористатися послугами муршрутки під номером 18, нажаль не запам'ятала номер і прізвище водія. Лише памятаю його хамське обличчя і зайву вагуsmiley

Ще такого ставлення до пасажирів я не зустрічала, хочеться вірити що такий водій лише один на Тернопіль, але навіть його не повинно було б бути

Тепер коротко про мою поїзду. Всю дорогу від "Сільпо" на Петлюри і до "Подолян" він з'ясовував стосунки із пенсіонеркою, яка не бажала заплатити, поскільки безкоштовних місць вистачало. Він усіляко її повчав життю і вимагав коштів, оскільки вона, бідолашна, проговориласящо їде на роботу.

Відео дня
> Потім, коли дисскусія була вичерпана водій настільки "збісився" що коли нещасні пенсіонери запитували чи можна увійти в маршрутку, він на них просто таки кричав, цитую: "РУХОМ!!!". Песіонери забігали немов ошпарені

А вже на зупинці коло Подолян, водій просто таки на весь салон закурив свою папіроску.

Хочеться ще добавити, що стан маршрутки просто жахливий, і це при тому, що кожен водій отримує щоденно собі на руки біля 400 грн.  До статті додаю фото стану автобуса №18.



Коментарі (81)
  • Anonymous

    З одного боку ви всі праві але зрозумійте водіїв 18 маршруту... в них найдовший маршрут. інколи вони навіть заїжджають на бетонний завод за березовицею бо такий маршрут склав пан мединський.... це досить великий маршрут з подолян через східний до бетонного...

    Anonymous reply Anonymous

    Слухайте,ну водіів 18 маршруту не в рабство взяли,Якщо маршрут важкий ,нехай іх власники скаржаться Мединському. Але ж всі знають що 13 і 18 маршрути є дуже прибутковим і тому перевізники мовчать.

    Anonymous reply Anonymous

    Нехай з 18 маршруту поїде у Львів і подивиться, які в місті маршрути мають довжину.... Не позортеся. Ще мені одне надзвичйно велике місто наш Тернопіль.

    Anonymous reply Anonymous

    Як мінімум жахливу маршрутку можна замінити тролейбусом (принаймі працівники тролейбусного депо (як водії, так і кондуктора), їздять охайними, чистими, не зализаними і обструганими).. І курити не курять, бо навчені, що за КУРІННЯ ЗА КЕРМОМ (в т.ч це рахується ВІДВОЛІКАННЯМ ВІД РОБОТИ), що прописані в статуті підприємства - карається доганою або позбавленням місячної премії.. І стан тролейбусів щороку покращується (закупляються б/к модернізовані машини з Чехії), і проводяться щорічно капітальні, середні та планові ремонти, ну і щоденні огляди тролейбусів. Ну а маршрутки хз хто провіряє перед випуском на машрут (але при побаченому - як правило це є добре випивший немитий слюсар.... ) Так, що якщо маршрутки цьогоріч з 250 тих , які "ніби-то їздять" вкоротять хочаб на половину піде конкретний розвиток тролейбусного підпримства, на цій основі місту і державі не буде куди дітися, і пришвидшиться видача ОБІЦЯНИХ коштів до КП "Тернопільелектранс", і капіталки тролям будуть швидше робити, і більше тролейбусів куплять..

    Anonymous reply Anonymous

    КП Тернопільелектранс ! За ті гроші, що відмили ваші керівники з місцевого бюджету можна було купити чеських тролейбусів енну кількість.... Маршрутки вам на хвоста наступили? Перш ніж говорити про нові тролейбуси приберіть у них а то бридко їздити у такому транспорті. Бруд, сморід, пилюка, старе дрантя.....Не крадіть державних коштів а спрямуйте їх у тролейбусний парк. Кожен з вас має особняки, круті машини , декілька квартир . Монополістами вам заважають стати деякі люди от ви і гоните на них . Як не стидно перед людьми, рідним містом і державою. Показуєте фантастичну збитковість, а власний капітал росте і росте....!!!!!!!!!!!!! І не внушайте тернополянам брехню.!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    хм.. на рахунок 400 грн, і графіку з 6 до 12. А в тролейбусному депо водій являється на роботу як правило в 6:00-6:30, маючи 2 перерви по 40хв звісно, і має заїзд до 22:30, і з МАРШРУТУ НЕ ЗЇЖДЖАЄ, БО НАВЧЕНИЙ, ЩО ДИСПЕТЧЕР КОНТРОЛЮЄ І ПРОЖЕНЕ ЙОГО ДАЛІ НА МАРШРУТ, АБО БУДЕ ДОПОВІДНА НА НЬОГО, І ПОЗБАВИТЬСЯ ПРЕМІЇ АБО ОТРИМАЄ ДОГАНУ, і взагалі знає, що мусить їздити, т.я з/п рахується ПО НАРАХОВАНИХ ГОДИНАХ ПРАЦІ, А НЕ ВИРУЧЦІ ... Тут вже змагання між часом і грошима, водію маршрутки може повезти з пасажир потоком, + з пенсіонерами, які змушені вже платити бо немає місць, щоб сісти, ну і студентів, ІМХО яких держава мала би забезпечити пільговим проїздом.
  • Anonymous

    а маршрути №2 і № 8 це взагалі. З цими шумахерами страшно їхати. Розкладу руху ніякого- хочу їду- хочу ні. Всю дорогу водії цих автобусів розмовляють по телефонах. А п. Мединському за ці маршрути люди вже надоїли, що він вже й говорити з нами не хоче.

    Anonymous reply Anonymous

    Тут за половиною таких "культурних" що пасажирів, що водіїв зоопарк плаче.
  • Anonymous

    Ну що ж, нате і мої пять копійок до купи. Читаю коментарі і думаю - це правда, й інше правда, але те , що водії маршруток, зокрема 18 маршруту, хами і рвачі - факт, а факт, як відомо і у Африці факт.
  • Anonymous

    Переношу коментар із контактів на рах. 18 маршруту. "Олександр М. № 18 це жахливий маршрут , цим маршрутом я кожен день зі східного добираюсь на вул.Микулинецька , це найжахливіший маршрут міста Тернополя."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up