Партнер рубрики Події

Тернополянин загинув у лісі

Тернополянин загинув у лісі
Тернополянина Павла Гаца знайшли мертвим у лісі неподалік мікрорайону Березовиця. Кілька днів перед тим хлопця розшукували рідні та близькі - під час весілля він пішов геть та не повернувся.

Оголошення з інформацією про розшук хлопця подекуди висять і надалі. У них йдеться, що в ніч з 26 на 27 січня (субота-неділя) після святкування весілля в "Проліску" (Березовиця) близько 24:00 вийшов з бару та зник у невідомому напрямку Гац Павло. На телефонні дзвінки не відповідав, наразі поза зоною. Був одягнений у костюм, чорне пальто, чорну шапку. Ріст приблизно 1.76 м, худорлявий, носить окуляри.

 Як повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обалсної міліції, тіло тернополянина 84 року народження знайшли у лісосмузі. Під час зовнішнього оголяду видимих пошкоджень та ознак насильницької смерті не виявили. Тіло направили на судово-медичну експертизу. Лише після її завершення буде відома офіційна причина смерті. Тим часом інформацію про цей випадок занесли у єдиний реєстр досудових розслідувань.

Редакція висловлює співчуття рідним, близьким та друзям загиблого. А також усім, хто його знав.

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    Я розмовляв з людиною, що подзвонила з "приватного номера", яка представилася кореспондентом "20 хвилин" один раз, якраз стоячи біля тіла свого брата, там де його знайшли. І це було не в лісі... На мою відповідь, що брата знайшли мертвим він засміявся... Свою реакцію описувати не буду. "Кореспондент" сказав, що неправильно мене зрозумів і вибачився, на чому розмова завершилася. Більше він зі мною не зв'язувався. Придумати "інформацію" і подати її у вигляді цитати. Геніально. Допомогли вони... П.С. Автору - ніколи не подавайте вигадані речі у вигляді цитати.
  • Anonymous

    почули дзвін але не знає де він!
  • Anonymous

    Най з Богом спочиває... Дуже страшно що зараз таке життя. За останні сім днів загинуло багато молодих людей: повішалась дівчинка, 26-річна дівчина загинула через халатність лікарів, тепер цей хлопець... ЛЮДИ ЦІНУЙТЕ ЖИТТЯ!
  • Anonymous

    Цьому газетярю за таку безграмотну подачу...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up