Партнер рубрики Події

Ігор Побер спростував чутки про те, що його відправляють у Сомалі

Ігор Побер спростував чутки про те, що його відправляють у Сомалі
Тернопільський нардеп від УДАРу Ігор Побер обурений через те, що на одному з інтернет-видань розмістили неправдиву інформацію з приводу відвідування ним Сомалі. Чоловік каже, що, можливо, йому доведеться судитись із журналістом.

Інформація про те, що пана Побера у складі парламентської делегації направили у Сомалі, з’явилась на одному з тернопільських видань 8 лютого. Потім її розповсюдили у Facebook.

- Мені подзвонили знайомі журналісти і сказали, що з’явилась така інформація, - розповідає Нардеп. – Звідки вона, я не знаю, але в мене вже є підозри, хто це міг написати. Я думаю, що дізнаюсь це остаточно і потім будемо думати, як діяти в цьому випадку.

Чоловік каже, що ніяких подібних рішень стосовно Сомалі у Верховній Раді останнім часом не приймали.

- Інформацію про це взяли повністю “зі стелі” і автор просто — якийсь маразматик, - розповідає чоловік. – Щоб урегулювати це питання, можливо, мені доведеться звертатись до суду. Це дуже образливо для мене.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    В Гондурас на довічне .Там тоже є автомобільні базари

    Anonymous reply Anonymous

    При чому тут автобазар? А ти на авторинок ніколи не їздив? І машини не продава чи не купував? Чи вам ніщебродам, все гірше стає, коли хтось краще вас живе? Ви попробуйте йому таке в жву сказати.. Тут ви всі матьорі, за своїми компами з булочками в руках і жирною головою. Ви ж всі знаєте де є приймальня.. Прийдіть і скажіть.. А то плюєте тут жовчю. Бля..Які в нас люди х..ові в тому Тернополі.

    Anonymous reply Anonymous

    Вдарені, ви людям гроші повернули? Дивись щоб в суд відповідачем не пішов. Верни комсомолець громаді або зроби вхід для дітей безкоштовний.

    Anonymous reply Anonymous

    а в чому образа? там що написали що він зброю повіз? чи рабами торгувати буде? Ну поїхав, чи не поїхав..в складі делегації чи в круїз..це що якась поважна причина для позову?
  • Anonymous

    "Віце-спікер" зовсім без почуття гумору.
  • Anonymous

    найсмішніше, що Побер сам цю нашу новину поширив у фейсбуці, ось доказ http://t-weekly.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=7377:2013-02-08-16-19-31&catid=22:2012-02-26-16-47-30&Itemid=25

    Anonymous reply Anonymous

    А для чого пишите неправду?
  • Anonymous

    а на що він ображається що збирається звертатись до суду. його що в чомусь страшному звинуватили? поїздка в сомалі це що якесь покарання, чи якісь стидні речі? звідки стільки переляку що аж до суду?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 Копаючи могилу для військового, знайшли гранати і людські рештки 11:35 Як новачкам підготуватися до свого першого забігу? Важливі поради від тренера (новини компаній) 11:00 Жінка травмувалася в тернопільській маршрутці 10:05 Готуємо домашні рогалики з повидлом, вишнею чи маком Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:00 Тернопільщина втратила захисників Олександра Грицюка і Віталія Тимківа 22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up