Партнер рубрики Події

Дівчинку у Бережанах ніхто не бив!

Дівчинку у Бережанах ніхто не бив!
Інформацію про те, що неповнолітня мешканка одного з сіл, що поблизу Бережан, після побиття однокласниками опинилась в лікарні, спростовують батьки, педагоги та односельці. Міліція ж взялась перевіряти, що між учнями відбулось насправді

Днями місцеві ЗМІ облетіла інформація, що 12-річну дівчинку-підлітка після регулярних знущань однокласники затисли партами, після чого в малої кров пішла ротом.

Батьки після інциденту нібито перевели дитину до іншої школи. 
 

– Інформацію, отриману з інтернет-виданнях, занесли до єдиного реєстру досудових розслідувань, – повідомив начальник сектору зв’язків із громадськістю УМВС України в Тернопільській області Петро Колісник. – Правоохоронці за цим фактом проводять перевірку. Вже опитали батьків дитини, класного керівника, вчителів.
 

Відео дня
>Шоковане село «гуділо»
У селі, де проживає Оля (ім’я змінене, справжні дані є в редакції – прим. авт.), є лише початкова школа. Після її закінчення учні їдуть навчатися або до Потутор, або до Бережан – обидва населених пункти розташовані на відстані 4 км від с. Посухів. Тому 12-річна дівчинка у 5 клас поїхала вчитись до Бережан.

Після зимових канікул «виплила» інформація, що однокласники дитину регулярно обзивали та ображали, а потім ще й били. Знущаючись, затисли між партами так, що пішла з роту кров.


– Ця звістка шокувала нас, село гуділо, як вулик, – розповіли мешканці с. Посухів. – Люди передавали новину один одному. А як інакше – дитя виросло у нас на очах. Село невелике, всі один одного знають. І майже у всіх є діти.
Згодом, коли люди побачили, що дитина жива-здорова, заспокоїлись. Батьки дівчинки також вже стомились всім пояснювати, що інформація про побиття Олі, м’яко кажучи, - перебільшення.


– Це гарна сім’я, дружна. Мама Олі працює в Універмазі, тато якраз оформляє документи з догляду за старою тіткою, – розповіли нам у сільраді с. Посухів. – Днями чоловік заходив до нас за довідкою, де і розказав, що доньку ніхто не бив. Зараз з дитиною все нормально.


«Нас більше не турбуйте!»
Односельці вважають, що новину роздуло у пошуках сенсації одне з місцевих ЗМІ. Такої ж думки і у школі, де нібито стався інцидент.
- Інформація про побиття дитини – 100% неправдива, - запевняє керівництво Бережанської школи №1. - Коли щось подібне з дітьми стається, це ж серйозна справа! Але такого не було. Олю ніхто не бив. 


Можливо, якесь дрібне непорозуміння між дітьми і виникло, припускають педагоги, але щоб вигадати таке! У школі скаржаться, що цей інцидент набув непотрібного розголосу, який абсолютно не має під собою підґрунтя. Це заважає і дітям, і педколективу.

Замучились пояснювати, що побиття дівчинки не було, і Олені батьки.
– Я можу вас запевнити, що нічого подібного не було, – заявив батько дитини пан Олег. – Ну, перевели дитину до іншої школи – і перевели. Є керівництво школи, міліція – туди і дзвоніть. А нас, прошу, більше не турбуйте.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Anonymous

    По вашому це гарна сімя це коли батько пє і буянить кожного вечора це нормально? Та він не тещо дитину а і сам себе за гроші би продав
  • Anonymous

    Цілком ймовірно, що зам"яли ситуацію. У нашій школі був випадок з сином директора. Його випадково штовхнув однокласник і той впав. То з дитини (однокласника) зробили майже рецидивіста, тягали по психологах . Так мама того однокласника швиденько поставила на місце директора, його дружину і всіх "сраколизів"

    Anonymous reply Anonymous

    це ви мабуть з Великих Бірок ?)))
  • Anonymous

    це твої друзі з міліції дали завдання написати статтю замовну статтю?
  • Anonymous

    Дорогі дописувачі, не кидайте списи у вчителів, школу, бо де би Ви такі розумні взялися, якби ВАс у школі не навчили? Але, мабуть, таки не навчилиі батьки, і вчителі, що вірити безглуздим брехням та їх поширювати- це таки не по-християнськи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 Один квиток може коштувати до 200 гривень: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up