Партнер рубрики Події

Відомі люди очима дітей

Відомі люди очима дітей
У “20 хвилин” — нова рубрика. Задля експерименту наш кореспондент показала фото політиків, високопосадовців і просто відомих тернополян вихованцям дитячого садочка No14

Гриць Драпак, гуморист

- Це повар, він рано встає і варить їсти. Він має білий капелюх і багато тарілок, в які він наливає суп. Мар'яна (5 р.)

Відео дня
> - Цей дядько їздить на маршрутці і збирає гроші з людей. Якщо хтось не хоче платити, то він сварить і каже виходити. Андрій (5 р.)

Валентин Хоптян, голова облдержадміністрації

- Цей дядько ремонтує машини. Коли відлітає колесо, його викликають. Він має бути худий, щоб залізти під машину. Вікторія (5 р.)

- Цей дядько ремонтує взуття в кіоску. Він приклеїв мамі нові каблучки. Андрій ( 5 р.)

 

Віктор Сак, начальник обласного управління міліції

- Він забирає людей і везе додому тих, хто не вміє себе чемно поводити. А ще йому не подобається, коли люди не причеплені в машині.

Ольга  (5 р.)

- Це міліціонер. Він ловить бандитів і везе їх в тюрму. Якщо хтось нечемний він приходить додому з палкою. Богдан (5 р.)

 

Анатолій Кучеренко, міський голова Тернополя у 1998-2002 рр

- Цей дядя ріже м'ясо, бо в нього багато сили. А коли воно дуже велике, бере сокиру і рубає його. Михайло (5р.)

- Цей дядько їздить на машині і слухає пісні, це -  робота така. Коли він везе людей, йому треба давати гроші. Софія (5 р.)

 

Леонід Бицюра, заступник міського голови

- Це українець. Він розказує довгі вірші і виступає на сцені, коли він гарно заспіває, йому дарують квіти. Юлія (5 р.)

- Цей дядько має пістолет на шнурку. Він запихає його в машину, натискає на кнопку і заливає бензин. Тоді машина їде. Максим (5 р.)

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Ой прикол!
  • Anonymous

    Класна рубрика!!!
  • Anonymous

    Про хоптяна вгадали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up