Тернополянам нагадали: “Увага! Мотоцикліст!”

Тернополянам нагадали: “Увага! Мотоцикліст!”
Загальнонаціональну акцію “Увага! Мотоцикліст!” провели і у Тернополі 20 квітня.

 

Таким чином мотоциклісти вирішили нагадати водіям про свою присутність на дорогах. А також — про необхідність підвищеної уваги та важливість попередження дорожньо-транспортних інцидентів. Організатором щорічної акції “Увага! Мотоцикліст!” є Всеукраїнська національна організація мотоциклістів. У Тернополі ініціатором зборів волонтерів став мотоцикліст Максим Парибус.


— Ми не вимагаємо особливої уваги до себе, - каже Максим Парибус. – Ми лише хочемо донести до людей, що вийшло сонце і мотоциклісти та велосипедисти з’явились на дорогах. Щоб водії були більш уважними, не сідали за кермо нетверезими. Зайвий раз не говорили по телефону, дивились у дзеркала та вмикали сигнали повороту.

Відео дня
> До акції мали можливість приєднатись усі охочі підтримати водіїв двоколісного транспорту. У рамках цієї акції волонтери-мотоциклісти роз’їхавшись містом, роздавали водіям буклети. У цих летючках подана інформація про те, що повинен робити учасник ДТП та нові правила дорожнього руху.

— Ми не робимо із цього рекламу. Це більше благодійна акція, - продовжує Максим Парибус. – Минулого року її провели більш масштабно. По місту були розклеєні білборди, а цього року лише роздаємо листівки.

За словами мотоциклістів, метою акції є досягнути поваги до мотоциклістів зі сторони водіїв на дорозі. Неважливо чи це мотоцикліст, велосипедист, а чи пішохід.

Мар’яна Дохват, 0-97-783-53-39

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    Хай водії мото ще не забувають про рівень шуму від їхніх ТЗ і зважають на інших жителів міста, особливо вночі.
  • Anonymous

    водії мото та вело повинні розуміти, що якщо я стою в правому ряду, то обганяти мене справа не можна ні по правилах, ні по здоровому глузду, тому дятлів, які порушують елементарні речі буду і надалі зупиняти відкритими дверями і виховувати копнями в сраку. привіт сьогоднішньому хрустику біля білого дому.
  • Anonymous

    Шкода що водії авто бачать проблему тільки в декількох десятках мотоциклів. Я не розумію чому всі перманентно негативно відносяться до мотоциклістів. Помічаючи тільки одиничні випадки порушеннь. В той час як водії авто несуть більшу небезпеку для оточуючих і порушують набагато більше.

    Anonymous reply Anonymous

    Порушень правил водіями авто більше по одній причині - автомобілів по напрямках їздить на кілька порядків більше ніж моциків. А якшо взяти сотню тих і сотню інших то мабуть буде рівновага бо дебіли за кермом моцика чи за кермом авто завжди знайдуться. Завжди є певний процент неадекватів хоть би і на фірі.
  • Anonymous

    Краще б хлопці самі правила підгадали.Бо певно багато хто й забув за зиму.От сьогодні мене такий теж обїждав.Робив третій ряд з ліва на двосмуговій дорозі..Я був у крайньому лівому..А воно дурне лізе,без шолома,що сам що пасажир.Ну на цей раз проїхав,дякую що не ліг мені під під машину.А як буде далі хз
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень для техніки школярам 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up