Партнер рубрики Події

Голландець Віллі поїхав додому

Голландець Віллі поїхав додому
Громадянин Голландії Віллі, який жив у фургоні біля заправки під Зборовом та часто немав що їсти - уже на батьківщині

Після публікацій в "RIA плюс" про Віллі Ван Де Кайт, який приїхав на Україну бізнесменом, але через довірливість втратив гроші, а потім ще й здоров'я, наші держслужби та посольство Нідерландів допомогли людині виїхати.

- Віллі виїхав на батьківщину 25 квітня, - розповідає головний спеціаліст сектору зв'язків з громадськістю та ЗМІ Державної міграційної служби в області Ірина Бойко. - Наша служба допомогла іноземцю зустрітись з послом Нідерландів у Києві. У чоловіка не було документів, то ж їх довелось виготовити. Квиток на автобус придбало посольство. Чоловіка забезпечили речами першої необхідності та грошима для комфортної подорожі.

Іноземець, як розповіли в міграційній службі, вдячний за допомогу українців та щасливий, що побачить батьківщину.

Відео дня
> - Іноземець розповів, що відповідні служби в Голландії вже вирішили питання щодо пенсії для нього, - каже пані Ірина. - Тому фінансових проблем після повернення не буде. Перед відїздом Віллі розповів, що попри усі негаразди, які його спіткали в Україні, він полюбив її та українців, а Зборів для нього став рідним.

Також іноземець розповів, що коли налагодить своє життя, обов'язково приїздитиме гостювати на Україну.

Віллі, нагадаємо, родом з Голландії. На Україну його привів бізнес, проте за декілька років він втратив усе. Спочатку в Одесі "допомогла", як зізнався, українська мафія (так висловився про перевірки податківців – авт.). Згодом, коли переїхав у Зборів та спробував відкрити магазин та ресторан його "кинув" бізнес-партнер з України. Так Віллі залишився лиш з поламаною машиною та туристичним фургоном, в якому й жив на різних вулицях Зборова декілька років. Після спілкування з чоловіком ми листом звернулись в посольство Нідерландів у Києві та повідомили про ситуації з їх громадянином. Також допомогти попросили й народного депутата України, який звернувся до правоохоронців, в міграційну службу, в посольство. За декілька днів після виходу публікації фургон Віллі перетягли на пост ДАІ біля Зборова. Там іноземець під наглядом правоохоронців, які його підгодували (як і небайдужі тернополяни, які прочитали публікацію – авт.), чекав на нові документи й можливість повернутись додому Детальніше читайте в № 14 "RIA плюс" від 3 квітня.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Anonymous

    Бувайте здорові засранці. Круто я вас намахав.
  • Anonymous

    Операцiя "Врятуйте Вiллi" успiшно завершилась.!!! Ура!!!
  • Anonymous

    стоїть його машина з будою там де стояла-хер він звідси поїде

    Anonymous reply Anonymous

    якщо непоиде -то ему одинуть екваланг и поселять на тернопильске озеро : И буде в нас свий дельфин Вили- якого дити коли вин буде пидпливати и давати йому из рук рибу будуть називати Зборивский ихтинадр -ото мисто заробить вид туристив а буду можна перетягнути на зиму коли буде крига вона пригодиться

    Anonymous reply Anonymous

    от питання - звідки беруться отакі дебілоїди як ти? як на мене, то я б відправив тебе на примусову кастрацію, щоб рід твій на тобі тупорилому і закінчився. АГА!!!
  • Anonymous

    то він був втік з Голандії, бо там багато гоміків. Але заставили вернутися.... тепер буде дивитися на гоміків

    Anonymous reply Anonymous

    мій коментар прочитали 6 гоміків

    Anonymous reply Anonymous

    20 ГОМІКІВ !!!!!!!!!!!! Тернопіль!!! ОБЕРЕЖНО!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Сам ти гомик не обіжай порядних людей ,а по дописах твоїх на нього ти похожий .

    Anonymous reply Anonymous

    йди сади бараболю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up