Партнер рубрики Події

Вбивцям собак загрожує кримінал

Вбивцям собак загрожує кримінал
Хвиля отруєння собак, яка нещодавно прокотилась містом (зафіксувано близько 30 випадків) привернула увагу правоохоронців.

Щоправда не з першого разу і не без допомоги захисників тварин. Останні розповідають, що міліціонери довго закривали очі на жахіття, які відбувались в місті.

- Люди навіть затримували отруйників, - розповідає захисниця тварин Олена Дейнека. - Міліція під тиском громадськості їх забирала, а потім відпускала. Ми подали звернення в прокуратуру і під тиском прокуратури міліція була змушена відкрити кримінальну справу за масовими фактами отруювання тварин.

В міській прокуратурі підтвердили, що причиною загибелі десятків тварин – була отрута.

Відео дня
> - Встановлено факти отруєння собак, - каже прокурор Тернополя Віталій Сідоров. - Тобто згідно з висновками актів дослідження трупів тварин встановлено, що вони загинули внаслідок отруєння. Проводиться ряд експертиз, з'ясовуються обставини, що стали причиною смерті.

Коли (якщо) правоохоронці знайдуть винуватців, ми напишемо хто вони, яку кару понесуть, а головне по чиїй вказівці травили собак. Чимало міщан вважають, що вбивства собак справа рук комунальників, які вказівку отримали від керівництва міської ради. Та в мерії таку інформацію заперечують.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    Ти козел не митий,той що травить собак і ще багато гарних слів які е на світі все це тобі,Хто дав тобі право - дебіл- рішати жити Т УЗІКУ, ЧИ НІ, А своі умні слова- заберіть до хати-- запхай собі в дупу, А я кормила бродячих собачок і кормити буду і багато людей це робить,а ЧОГО вони тебе покусали , бо вони відчувають СКОТИНУ,і вони так як і люди, мають право жити на землі А те що наше місто в лайні, то в цьому не одні бродяжки винні, Давай КОЗЛИК траванись сам, що ти колись під кущик зробив, що тобі можна бо ти представив себе богом, який за всіх вирішуе исе ,ПОЧЕКАЙ ЩЕ ТОБІ ВСЕ ВЕРНЕТЬСЯ, І ТОДІ БУДЕШ ШКРОБАТИ ПОТИЛИЦЮ І КАЗАТИ -- ЗА ЩО ЦЕ МЕНІ,,,,

    Anonymous reply Anonymous

    Інтернет- воїни порозстрілювались і порозвішувались. Заспокойтесь хлопята - прокуратура цим вже як вище сказано займається. А питання бродячих собак то це до міської влади - не варто обливати один одного краще всім разом ту владу.
  • Anonymous

    Найзліший пес не покусає добру людину. А та людина яка вбиває бездомних псів помре писячою смертю як бомж останній і у важких муках тварюки смердючої.

    Anonymous reply Anonymous

    пИсяча смерть. Навіть звучить моторошно. Далі полемізувати не буду, ібо тексту буде багато. Див.мій коментар вище. Крапка.
  • Anonymous

    А от, дійсно, чому ніхто із затятих захисників собак не візьме собі додому одного з тих псів?! У нас стільки захисників! Кожен по песику - і нема проблеми. Я, хоч і не захисник, але одного взяв до села - тепер теща має класного пса. Друге: я об'їздив дуже багато міст України, але такого "зоопарку", як у Тернополі ніде не бачив. То в чому ж причина?!

    Anonymous reply Anonymous

    На Тернопільщині понад 30 вбивств людських душ нерозкритих. Кримінали відкриті чи закриті, а вбивці не сидять за решіткою з колючого дроту. А ви говорите про кримінал за собачок повбиваних нелюдами-паразитами чи відвбросками людства. Нікому працювати на вимогу Кримінального Кодексу України без особистої будь-якої вигоди. Правоохоронні органи треба реорганізовувати повністю по причині бездіяльності та грошепроїдання дармове і корупційні дії.
  • Anonymous

    нет но они издеваются1 это просто кошмар какойта надо что-то делать если я найду этих отравителей я им все кости попереламываю! ( в переносном значении)

    Anonymous reply Anonymous

    Який гуманізьм)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up