Партнер рубрики Події

Жінка загинула, випавши з вікна сьомого поверху

Жінка загинула, випавши з вікна сьомого поверху
Колишній лікар-офтальмолог, якій було близько 45 років, випала з вікна 7 поверху дев’ятиповерхівки, що на вул. Тарнавського вранці 30 квітня. Жінка загинула миттєво. Сиротами залишились двоє синів, молодшому з яких лише 10 років.


Я якраз йшла забирати дитину з садку і проходила повз 26-й будинок, - розповіла мешканка сусіднього будинку, яка просила не називати її імені в газеті. – Раптом щось гупнуло. Мені здалось, що якийсь величезний мішок викинули з вікна. Коли обернулась – побачила на землі жінку.

Сиротами залишились двоє дітей

Загибла Оксана, як розповіли сусіди, раніше працювала лікарем-офтальмологом у 3-й міськлікарні. Причому, зауважують, була гарним фахівцем. Кілька років тому вона захворіла – страждала психічними розладами. Останнім часом перебувала або на лікуванні, або проживала у своєї мами на «Східному» масиві.

Відео дня
l>
  • Старший син ніби забрав її на свята додому, бачите – відсвяткувала вже своє, – кажуть сусіди загиблої. – Але, напевне, у неї було загострення хвороби, бо недавно бачили, що вона бігла з відром за машиною аварійної служби та намагалась мити в ній вікна. Ще раніше люди бачили, як вона роздягненою бігала двором.

  • Загиблу Оксану люди дуже шкодують. Кажуть, до хвороби була доброю людиною. Однак найбільше шкодують дітей. Старший син загиблої Георгій дуже плакав над тілом матері. Молодший – 10-річний Віталік, у час, коли померла його мама, був у школі.

    На місце інциденту одразу приїхали міліція та «швидка». Лікарі констатували смерть, однак забирало тіло загиблої інше авто.

    Можуть хоронити зі священиком

    – Повідомлення до чергової частини міліції надійшло від фельдшера «швидкої» близько 10.30 ранку, – каже начальник відділу зв’язків з громадськістю обласної міліції Петро Колісник. – На місце виїхала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, це був суїцид. Загибла хворіла психічними розладами.

    Якщо людина справді хворіла і скоїла самогубство, не усвідомлюючи через недугу своїх вчинків, за бажанням родичів її ховатимуть за християнським обрядом, кажуть священики.   

    - Гріх – це коли людина свідомо і добровільно порушує заповіді Божі, – каже настоятель Архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці в Тернополі о. Андрій Романків. – Коли людина має психічні проблеми, вона не може діяти розумно і може скоїти злий вчинок. Якщо є підтвердження, що людина не володіла собою, її можуть хоронити зі священиком.     

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі (7)
    • Anonymous

      9jrf63 klrufeighazt
    • Anonymous

      A perfect reply! Thanks for tkniag the trouble.
    • Anonymous

      It's a pleasure to find someone who can think so cleraly
    • Anonymous

      Співчуття сім ї ((

      Anonymous reply Anonymous

      Бідні діти...(
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up