"Ще одна будова в парку"

"Ще одна будова в парку"
Близько шести сотих в парку "Топільче" огородили металевим парканом. Там, підозрює чимало тернополян, хочуть будувати.

Ділянка знаходиться неподалік спортивної школи, біля території "Збруча". Росте там півтора десятка дерев, але вони вже покалічені.

- Я шокована, - каже тернополянка Ніна. - Ще одна будова в парку певно буде. А для чого ще огородили? І це все після реверансів міської ради про те, що в парках не будують.

Ми порівняли розташування огородженого місця з нещодавно затвердженими міською радою межами парків. Згідно з позначками там дерева, але червона лінія проведена чиновниками, залишила зелену ділянку "за бортом". Таких залишених острівців з деревами, які чомусь мерія до парку не віднесла, багато...

Відео дня
align="JUSTIFY"> На місці огородженого майданика застали робітника, який через територію якийсь кабель тягнув.

- Я не знаю, що тут буде, - сказав чоловік. - Нам сказали огородити, ми огородили. А що вже буде потім, то не кажуть.

До слова, всі дерева, які є на ділянці нещодавно "санітарно обрізали", тобто спиляли до стовбура. Тепер дерева ледь помітні за парканом. Тож якщо їх хтось надумає знищити повністю, це буде важко помітити тернополянам.

Ми написали інформаційні запити до міської ради аби з'ясувати хто та що там робить. Відповідь, згідно з законодавством, отримаємо не раніше середини наступного тижня. Тоді й напишемо якою буде доля ділянки та хто за цим стоїть.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up