Вінниця подарує Львову трамваї

Вінниця подарує Львову трамваї
“Дарунок львів’янам від вінничан”. Два вінницьких трамваї з таким логотипом уже в понеділок, 11 червня, вирушать до Львова. У Вінниці сподіваються, що дарунок оцінять не лише львів’яни, а й іноземці, які приїдуть на Євро-2012.

Рішення про передачу трамваїв сьогодні прийняв виконком вінницької міської ради. Попередньо два чеських вагони були капітально відремонтовані і пофарбовані. Ремонт одного трамваю коштував близько 250 тисяч гривень.
- Враховуючи клопотання міської ради Львова, потребу цього міста в електротранспорті та проведення Євро-2012, ми вирішили зробити цей подарунок, - каже міський голова Вінниці Володимир Гройсман. – На мою думку, ми повинні бути вдячними нашим швейцарським партнерам, які зробили нам велику послугу, подарувавши трамваї. Тому в свою чергу ми теж вирішили зробити те, що було в наших силах, і зробити такий подарунок Львову: від вінничан - львів’янам.
 

 

Відео дня
>

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (35)
  • Anonymous

    Дякую Вам від всіх львів’ян за подарунок, красиві їздять і приємно стає за побратимів)
  • Anonymous

    Предали вас, старички...
  • Anonymous

    Надеюсь мозгов хватит что б снять табличку с датой выпуска трамваев))) а то иностранцы очканут что ездят на музейных экспонатах))

    Anonymous reply Anonymous

    пять лет назад жители Цюриха не очковали ездить на трамваях 1960 года выпуска

    Anonymous reply Anonymous

    Они не очковали так как там каждые 4 года была капитальная проверка транспорта и она писалась на табличке где год выпуска, ну а с нашим распиздяйством можно без проверок хоть 10лет ездить. И есть такое понятие как срок износа, думаю когда швейцарцы от них отказались это был предел!!.Эти инвалидные трамваи зимой вобще хер взбераются под горку они же почти в 3 раза тяжелее чехословацких. Там куча минусов я общался с людьми которые это знают не по наслышке, просто про это никто не пишет!! Гавно
  • Anonymous

    Молодцы!!! Может нам за нашу щедрость еще кто-то что-то подарит=)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up