Вінницю активно асфальтують

Вінницю активно асфальтують
У Вінниці розпочався ремонт міських магістралей. В цьому році заплановано оновити дорожнє покриття шляхом поточного ремонту на 136 вулицях. Загальна площа відремонтованих доріг становитиме 35,5 тисяч метрів квадратних. Цей обсяг трохи більший, ніж в попередні роки.


На сьогоднішній день роботи завершені на 11-ти вулицях. Зокрема на Немирівському шосе, Івана Богуна, Ольги Кобилянської, площі Гагаріна, Генерала Арабея, Свердлова, Родіона Скалецького, Чехова, Москаленка, Нансена, Червоноармійській. Тривають роботи по поточному ремонту на вулицях Ватутіна, Гонти, Станіславського, Блюхера, Сабарівське шосе, Черняхівського, Примакова, Молодогвардійській, Нечая, Хмельницького, Київській, Пирогова, Тарногродського, Чорновола, Першотравневій.

Відео дня
>


За словами керівництва Вінниці на капітальне оновлення дорожнього покриття міських доріг заплановано витратити 10 мільйонів гривень. На поточний ремонт, ремонт прибудинкових територій і тротуарів по 3, 5 мільйона.

Розраховують у міськраді і на додаткове фінансування за рахунок коштів держбюджету. А саме: Кабмін вирішив направити в регіони кошти з держказни, що входять в суму пального.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    Аяма, ничего не делают - все не так. ЧТо-то делают, парадокс, но опять все не так!.. Ну как тут матом не заругаться?! :)
  • Anonymous

    Первомайскую они закатали очередным слоем асфальта, но это еще не все! потом они начнут квадратно-гнездовым методом добывать люки и все вернется на места - раньше мы объезжали ямы, теперь будем лавировать между квадратными люками!

    Anonymous reply Anonymous

    Застелить, то застелили, но куда делись бордюры? Правильно! иХ СРАВНЯЛИ С ДОРОГОЙ!

    Anonymous reply Anonymous

    Сам там вчера в тянучке тащился и наблюдал как гайшник "регулирует", т.е. машет полосатой палкой как Карлсон пропеллером как будто на взлет идет)) Кстати, они просто положили еще один слой асфальта и таким макаром тротуар вообще скоро исчезнет, вот и сбудется задумка наших властей расширить дороги и добавить пару полос движения))
  • Anonymous

    Разницу между метром квадратным и километром представляешь? А сплетничающим о асфальтных заводах советую поспрашивать председателей окрестных сел - даже машины асфальта взять негде.

    Anonymous reply Anonymous

    Поедь в Стрижавку: там 5 асфальтных заводов работают на полную катушку

    Anonymous reply Anonymous

    Я тоже смолу в чане могу растопить дома, но заводом от этого не стану
  • Anonymous

    асфальтний заводик одного дядька працює на всю катушку!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up