За 2012 рік мер Вінниці Гройсман заробив 827, 5 тис грн. В основному від здачі в оренду майна

За 2012 рік мер Вінниці Гройсман заробив 827, 5 тис грн. В основному від здачі в оренду майна
Міський голова Вінниці прозвітував про свої доходи за минулий рік. Так, відповідно до повідомлення, поширеного прес-службою міськради, в 2012 році мер заробив 827,5 тисяч гривень.

 

З них, 142,4 тисячі – зарплата міського голови (в середньому 11 тисяч гривень в місяць), 657,4 тисяч – дохід, отриманий від здачі майна в оренду. Ще 27,6 тисяч - прописані у графах «дивіденди, проценти» та «дарунки, призи, виграші».

На банківських рахунках міського голови зберігається 399,1 тис. грн. Також, міський голова має 91,5 сотки землі, два житлових будинки та інше нерухоме майно загальною площею 2156 квадратних метрів.

Відео дня
> У відомостях про транспортні засоби зазначено, що, як і торік,  Володимир Гройсман володіє автомобілем «Toyota Land Cruiser», а члени його родини – «Volkswagen Touareg».

Утримання та обслуговування згаданого майна обійшлися сім’ї міського голови у 285 тис. грн., ще 130,3 тис. грн. були виплачені протягом року в рахунок погашення кредиту за автомобіль, і у 65,9 тис. грн. обійшлися затрати по особистому страхуванню членів родини.

А от сукупний дохід мера та членів його родини за минулий рік склав 1,705,8 мільйона гривень. Зокрема,дохід членів родини мера торік склав 878,3 тис. грн., в основному  від підприємницької діяльності. На банківських рахунках членів сім’ї зберігається 38,1 тис. грн.

А от найбагатшим міським головою України, за результатами декларування доходів, скоріш за все стане міський голова Харкова Геннадій Кернес, який  у 2012 році отримав дохід понад 16,3 мільйона гривень.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (45)
  • Anonymous

    А маги центр и маги гранд бомжи поступили? :)
  • Anonymous

    rzve ne znaete kak zarabotali? da s rynkov!! a na Unosti kak skolotili kapital ? a teper i sputnik yze otzil teper oni 'yly4shaut ' svoi rynki...razvilis do Grand*ioznosti....
  • Anonymous

    Умеет зарабатывать значит молодец, пора уже искоренять с мозгов совковские понятия равенства, заявленный Европейский курс требует как иной ментальный подход в жизненных взглядах, так и рыночных конкурентных отношений где успеха добьется лучший и конкурентоспособный, пока есть богатые и нищие, когда будет численный средний класс исчезнет и пресловутая "украинская жаба",только вот когда эта метаморфоза произойдет уже совсем другая история... надеюсь изменения увижу ещё своими глазами )
  • Anonymous

    ГРОЙСМАН НЕ ЕВРЕЙ --ОН АШКИНАЗ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up