Підприємець виготовляв пельмені підпільно, бо не знав як оформити документи

Підприємець виготовляв пельмені підпільно, бо не знав як оформити документи
Підпільний цех по вулиці Острозького, викрили працівники відділу вінницької ветеринарної міліції. Ніяких документів на готову продукцію та сировину у виробника не було.

Під час перевірки в цеху вилучили майже 20 кілограмів готової продукції. Цех займався виготовленням пельменів, вареників, голубців та млинців. Виготовляли продукцію троє найманих працівників. Ніяких санітарних книжок у працівників також не було. Готову продукцію продавали на вінницьких ринках. Під час перевірки продукції на торгових точках було виявлено, що вона не перевірялась в державній лабораторії ветеринарної медицини.

Власника виробництва притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог», яке карається штрафом від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Підприємець пояснив міліціонерам, що не оформляв документи на продукцію тому, що не знав з чого почати.

Відео дня
>

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    В нашій податковій системі самі податківці не завжди можуть розібратися, а тут мусора знайшли "махінатора", хррр-тьфу!
  • Anonymous

    В нашій податковій системі самі податківці не завжди можуть розібратися, а тут мусора знайшли "махінатора", хррр-тьфу бля!
  • Anonymous

    Ну хочаб сказали чи продукція належної якості, а так сожруть самі з водярою ввечері....
  • Anonymous

    дійсно, держава поставила підприємців в у такі умови, що ідеально оформити документи неможливо. Для журналіста експеримент : за візьміть підприємця , що виготовляє продукти харчування та спробуйте абсолютно чесно оформити всі дозвільні документи, я думаю що не тільки мені цікаво :1) чи це можливо взагалі; 2) якщо можливо, то скільки це займе часу та грошей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:43 У Вінниці визначили власників квартир у новобудові на Привокзальній photo_camera 16:00 На місці ТРЦ «Sky-park» ще кілька років тому була столітня взуттєва фабрика 15:52 У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських 15:23 Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ Від читача 14:28 Тумба під умивальник модель для пральної машинки 14:17 У Вінниці погасили марку «Побратими» присвячену місту-партнеру Нансі 13:48 Водойми Вінниччини, які зачарують своєю красою: куди можна поїхати? 12:42 Начальник Вінницької ОВА порадив хейтерам скористатися лупою photo_camera 11:33 Окупанти не полишають спроб прорвати фронт на Харківщині 11:00 Які основні проблеми, пов'язані із дорожнім рухом у Вінниці, вас хвилюють? Ми запитали вінничан 10:37 В останню путь вінничани проводжатимуть Костянтина Хібовського та Дениса Новіцького 09:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Ростислава. Історія, заборони та прикмети 11 травня 21:09 Додому «на щиті» повертається Денис Новіцький з Вінницьких Хуторів 20:19 На Вінниччині двоє людей незаконно вирощували сільгоспкультури на прибережних смугах 19:23 Метеозалежним приготуватися: до Землі наближається потужна магнітна буря 18:22 Сапери ДСНС знищили гранату та снаряд часів Другої світової photo_camera 17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up