Самвела, що стріляв по машинах і людях у Якушенцях, арештували за хуліганство

Самвела, що стріляв по машинах і людях у Якушенцях, арештували за хуліганство
Бандитськими розборками назвали вересневу стрілянину під рестораном у Якушинцях, на наслідки якої з’їхалася мало не вся вінницька міліція. Але в решті слідство відкрило кримінальне провадження лишень про хуліганство із застосуванням зброї. І ось – арештували „хулігана”-Самвела, відомого в кримінальних колах за прізвиськами Московський та Носатий.

Його затримали і одразу, в неділю, 15 грудня, суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою. Про те, що арештували підозрюваного в рамках розслідування якушинецької стрілянини, RIA підтвердили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. Про хід слідства більше не дають жодних коментарів.  
Цей чоловік був озброєний мисливською вогнепальною зброєю марки «Форт-205» і калібру 7,62 міліметрів, коли стріляв по людях і машинах за містом. Місцеві чули зо 20 пострілів. Журналісту потім розказували, що спочатку сприйняли пальбу за феєрверк. Потім, коли під ресторан з’їхалися правоохоронці у формі спецпризначенців, зрозуміли – події тут були не рядові.  
Пошкоджені були з вогнепальної зброї, за даними міліції, автомобілі “Мерседес–500”, “Хонда-Аккорд” і “Фольксваген Туарег”. Власник останньої машини, не учасник ресторанного конфлікту (відпочивав в сусідньому кафе), а випадкова людина, написав заяву в міліцію. Єдиний. Всі решта від претензій відмовилися.
Нагадаємо, що журналіст RIA з власних джерел дізнався таке: в ресторані місцевого вірменина «Якушенці» першого вересня була «стрілка» двох людей із двох бандитських угрупувань, і Самвел вистрілив у плече одному з учасників „розборок” Фурмику. Останній потім назвав своє поранення випадковістю і відмовився від претензій до будь-кого. Авжеж. Такі люди в свої справи міліцію не вмішують.
Але кримінальне провадження є, і слідство ведеться. Зброю вилучили одразу після стрілянини, а от стрілка тоді не застали на місці. Тепер розшукали і інкримінують арештованому „хулігану” до семи років тюрми за грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене із застосуванням зброї.

Дещо про колоритну особистість Носатого
Вірменин, професійний боксер, відомий в кримінальному світі як Московський чи Носатий, один з лідерів Московської організованої злочинної групи 80-90-х років. В Україну перебрався в дев’яностих та обкладав даниною вінницьких підприємців. Його судили за наркотики, рекет (стаття „вимагання”), незаконне будівництво кафе в Центральному парку та погрози судді, які він висловив прямо в судовому процесі. Обіцяв вийти і поквитатися з головуючою, що вирок виносила. Отримав Самвел у 2007 році шість років ув’язнення.

Читайте також:

Стрельба под Якушенцами - что это на самом деле было?

Виходять з тюрем і вже дали про себе знати у Вінниці «герої» 90-х
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    Весь " носатих" - на кол!!!
  • Anonymous

    горячий чувак этот самвэл. без приключений жить не может. а про корову почему не написали?. как рекетнул за долги дойную))))
  • Anonymous

    Тільки прошу не плутати мене з отим агой ахозар з Яндексу.
  • Anonymous

    это совсем другое кафе, которое не имеет никакого отношения к этому человеку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up