Будинки привиди: Закинутий військкомат на Артинова

Будинки привиди: Закинутий військкомат на Артинова
Майже в центрі Вінниці, на вулиці архітектора Артинова, стоїть покинута споруда колишнього військкомату. В будинку забиті вікна та двері, і напевне немає даху. Через проламані дошки видно, що всередині багато сміття та ростуть дерева.

- Цей військкомат закрили десь в 80-х роках, - розповідає вінничанин який вийшов на перекур з сусіднього будинку. – В такому стані він вже давно. Колись звідси хлопців в армію відправляли, а зараз нікому нічого не потрібно.
{photo_gallery id=1212|}
{photo_gallery id=1213|}
Читайте також:
Будинки привиди Вінниці: З цього балкону Петлюра проводжав парад
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    во всем мире хозяин обязан сохранять исторический вид (внутри что хочешь делай)
  • Anonymous

    В 1999 оно было по моему В. Малиновского. Уже как. А вы наивные)
  • Anonymous

    все идет по плану. сейчас его приватизируют за копейки. потом снесут и построят очередной магицентр, который будет стоить миллионы.
  • Anonymous

    Не знаю, як зараз, але раніше Літвінов обламував любе починання тому, що йому в голову заходила якась дурня. Типу "Ой та ж у 200 метрах є музей Коцюбинського. Значить існує вірогідність, що під цією будівлею (50-тих років побудови з підвалом і вже двічі перебудованою) знаходятся фундаменти конюшен сім'ї Коцюбинського а вони є архітектурною пам'яткою. Не можна нічого робити!"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:17 В Україні відзначають День матері. Історія, заборони та прикмети 12 травня 21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися 20:36 «Цій книзі понад 100 років». Музею Пирогова подарували підручник з медицини професора з Німеччини 19:44 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані впродовж півроку Від читача 14:28 Тумба під умивальник модель для пральної машинки 18:52 «Небесні янголи Вінниці»: вийшов фільм про загиблих від ракетного удару 14 липня 18:17 На Вінниччині патрульні зупинили водія з фейковим військовим квитком photo_camera 16:43 У Вінниці визначили власників квартир у новобудові на Привокзальній photo_camera 16:00 На місці ТРЦ «Sky Park» ще кілька років тому була столітня взуттєва фабрика 15:52 У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських 15:23 Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ 14:17 У Вінниці погасили марку «Побратими» присвячену місту-партнеру Нансі 13:48 Водойми Вінниччини, які зачарують своєю красою: куди можна поїхати? 12:42 Начальник Вінницької ОВА порадив хейтерам скористатися лупою photo_camera 11:33 Окупанти не полишають спроб прорвати фронт на Харківщині 11:00 Які основні проблеми, пов'язані із дорожнім рухом у Вінниці, вас хвилюють? Ми запитали вінничан 10:37 В останню путь вінничани проводжатимуть Костянтина Хібовського та Дениса Новіцького
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up