Фонтан в Центральному парку запрацює у вересні

Фонтан в Центральному парку запрацює у вересні
Після десяти років простою фонтан в Центральному парку відновить свою роботу на початку вересня.

Працівники, які займаються реставрацією водограю уже зняли старі елементи, а за їх зразками виготовили нові, відтворивши їх форму. Також ремонтники переконують – новий матеріал, який використовувався при цьому, не боїться води і перепадів температу. Відтак прослужить не один десяток років.

Зовнішній вигляд фонтану має залишитися попереднім. Хіба що обладнання, як обіцяють, буде більш потужним, а ще водограй підсвітять. Також фонтан матиме більше форсунок, що дасть можливість збільшити кількість струменів. До того ж, при кріпленні до основи бетонних елементів, які повністю повторюватимуть елементи старого фонтану, практично не буде помітно швів. І завдяки використанню сучасних технологій - білий колір елементів триматиметься досить довго, тому вони не потребуватимуть частого фарбування. В перспективі фонтан матиме сучасну підствітку з більшою кількістю світлових точок, ніж була за радянських часів.

На переконання мера Володимира Гройсмана, матеріали, які використовуються при реставрації фонтану, прослужать півстоліття.  

Відео дня
> Нагадаємо, на реставрацію фонтану в міському бюджету передбачено 980 тисяч гривень.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    город разбитых дорог и тротуаров, зато фонтаны на каждом углу от 1 до 70 миллионов грн. Четко.
  • Anonymous

    так возмущаетесь как будто если бы это было не отмывание денег и средств было бы выделено меньше то вы бы почувствовали эту разницу в своем кармане)
  • Anonymous

    (:smile:)
  • Anonymous

    мудак ты, шлёпогуб ебаный!Должно идти всё через тендер, может он и был, но о нём знала только эта фирмочка которая была создана за месяц до этого,тобишь для сшыба бабок! А ты чмо, поменьше нервишок, а то отгребёшь!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up