Почалися арешти. Міліціонери затрималия Юрія Хорта та обшукали його квартиру

Почалися арешти. Міліціонери затрималия Юрія Хорта та обшукали його квартиру
Мілція обшукала помешкання та затримала для допиту Юрія Хорта. Повідомлення про це з'явилося на його сторінці "Вконтакті". Подія сталася восьмого лютого 2014 року, близько 7-8 години ранку. Затримують й інших активістів

Юрій Павленко(Хорт) був комендантом у захопленій Вінницькій облдержадміністрації. Також в понеділок десятого лютого 2014 року у Вінницькому суді розпочатнеться через відкрите примінальним провадження за фактом захоплення Вінницької облдержадміністрації, де Юрій виступає одним із фігурантів у справі.

Як відомо, 30 грудня 2013 року Павленка засудили до трьох років обмеження волі з випробувальним строком два роки, за марж проти іміграції. Суд визнав його винним у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі.

За повідомленням у Фейсбуці Бориса Максимчука, в помешканнях інших активістів тривають обшуки. Їх затримують. Декого побили.

Відео дня
> Також на сторінці у Фейсбуці Молодіжного крила політичної партії "ВО "Батьківщина" з'явилося повідомлення, що обшукали помешкання голови Вінницької обласної організації «Батьківщина Молода» Вадима Кудіярова. Самого активіста затримали.

Прес-офіцер міліції Ганна Олійник повідомила журналісту, що серед затриманих Вадима Кудіярова немає. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (47)
  • Anonymous

    Знову куча тролів... розвелося ж...
  • Anonymous

    Ну наконец то милиция шевилиться начала. Еще столько интересных персонажей осталось на свободе - Воловодюк, Максимчук,Фурман и тд.
  • Anonymous

    Стоит только посмотреть на вот эту фотографию с двумя автоматами,чтобы понять,что молодой человек социально незрел,а уже соблазняется насилием.А тот,кто решается на насилие,должен быть готов испытать его на себе.Сколько людей уже прошли через этот горький опыт,а для некоторых он каждый раз внове. А уж о зрелых дядях и тетях,воспользовавшихся этими,по сути,детьми,и говорить не стоит.Этот грех они долго не отмолят.
  • Anonymous

    Вот у них и перевес получатся-нижний "моск" весит в три раза больше,чем верхний...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 15:21 У Вінниці затримали водія, який був під дією двох наркотиків 15:15 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 14:21 З палаючого будинку надзвичайники врятували двох кошенят photo_camera 13:23 Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ 12:30 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження? 09:17 Найзапекліші бої точаться на Авдіївському напрямку: Генштаб про 807-й день війни 09:05 Безкоштовні медичні тестування, майстер-класи з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 08:55 Вінниця завмерла у скорботі: в останню путь проводжають Назарія Гринцевича та Олега Остапенка photo_camera 08:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Таїсію. Історія, заборони та прикмети 10 травня 21:17 «Відпочинок на природі — найкраща реабілітація». Дозвілля військових, які лікуються в центрах протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up